Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

Τσίπρας: Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, «φασίστας» όποιος Έλληνας αντιδρά!


Τσίπρας: Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, «φασίστας» όποιος Έλληνας αντιδρά!

Μπορεί τα, ομολογουμένως ξεκαρδιστικά, λεκτικά ατοπήματα Τσίπρα να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των μέσων «ενημέρωσης», όμως η πραγματικότητα των δηλώσεων του ήταν εξόχως ζοφερή και δεν περιείχε τίποτα το αστείο.
Μπορεί ο Τσίπρας να έκανε λόγο για «συμπαθή νεκρά παιδιά» (!), για «ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες αντιρατσιστικές φωνές» και να δήλωσε ότι «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα», όμως παρά την εκτέλεση της ελληνικής γλώσσας έκανε και δηλώσεις πραγματικά τρομακτικές.
Τόνισε ότι η χώρα έχει ήδη δεσμευτεί για την δημιουργία 5 hot spots σε ισάριθμα νησιά, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την μετατροπή των νησιών μας σε χώρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών. Έσπευσε δε να....
συμπληρώσει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης. Δηλαδή, οι Έλληνες θα πρέπει να θεωρούν πως όσο είναι κυβέρνηση ο Σύριζα θα γίνεται ο χαμός από λαθρομετανάστες, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική αποφυγής των ρευμάτων, παρά μόνο αποδοχής. Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε:
«Τους ρώτησα, όταν άνθρωποι κινδυνεύουν ποιό είναι το πρώτιστο καθήκον; Η διάσωση ή η απώθησή τους; Πρώτιστο καθήκον είναι να απωθήσουμε την τραγωδία. Και ως έλληνες, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά. Εμείς οι νεότεροι από τις διηγήσεις των παππούδων μας. Είναι καθήκον μας να μην ξαναζήσουμε στιγμές σας τις χθεσινές. Να μην επιτρέψουμε το Αιγαίο να γίνει θάλασσα - νεκροταφείο. Να κρατήσουμε στάση υπευθυνότητας. Να μην χάσει τις αξίες της η Ευρώπη. Να μην πυροδοτούμε φοβικά αντανακλαστικά. Δεν είναι ένα ζήτημα που προσφέρεται για ασκήσεις αντιπολιτευτικής ρητορικής.»
Αντί, ο Τσίπρας, να πιέσει τους Ευρωπαίους να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας για την ύπαρξη και λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών, οι οποίοι προωθούν καραβιές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με το... αζημίωτο, αυτός αποδέχεται και ουσιαστικά υποθάλπτει την όλη κατάσταση. Η στάση υπευθυνότητας, για να μην θαλασσοπνίγονται τα παιδιά, είναι να ξεδοντιαστεί το τουρκικό παρακράτος, το οποίο βγάζει λεφτά πάνω στους υγρούς τάφους αυτών των παιδιών.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: 
"Ο Τσίπρας είναι ο πιο πιστός υποτακτικός της Μέρκελ και εφαρμόζει κατά γράμμα το γερμανικό σχέδιο οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδος και κατάληψής της από λαθρομετανάστες, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα σχέδια των ξένων τοκογλύφων και των συριζαίων υπαλλήλων τους, το μόνο κόμμα με σαφείς προγραμματικές θέσεις για την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού."

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών