Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ!

1_0
Οι παρακάτω πληροφορίες είναι έγκυρες, και μας τις έδωσαν γονείς 2 παιδιών εχθές, πού πρός το παρόν δεν θέλουν να φανούν τα ονόματα τους…
Η ασυδοσία όλων των  »αλληλέγγυων» κάθε επαγγέλματος έχει ξεπεράσει πρό πολλού τα όρια της νομιμότητας, και της λογικής.
Την Τετάρτη, στην νέα πτέρυγα της Παιδιατρικής του  Βοστάνειου Νοσοκομείου, στο μοναδικό δωμάτιο πού διέθεταν για τα παιδιά των Μυτιληνιών (τα άλλα τα έχουν ήδη καταλάβει οι λαθρομετανάστες) έβγαλαν και μετέφεραν στην παλιά πτέρυγα άρον-άρον άρρωστα Ελληνόπουλα, για να βάλουν τούς λαθρομετανάστες πού έφτασαν χθές παράνομα στο νησί μας, και είχαν πέσει στην θάλασσα!…
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αλλά πέρα για πέρα αληθινό!
Τά Ελληνόπουλα τα....
πήγαν σε άσχετο με τίς ασθένειες τους τομέα, αυτόν του ωτορινολαρυγγολογικού (!!), ενώ έκριναν προφανώς ότι εκεί δεν μπορούσαν να βολέψουν τους λαθρομετανάστες!
Πληροφορίες λένε, ότι έγιναν έξαλλοι οι γονείς κάποιων παιδιών, αλλά έφυγαν τρέχοντας πανικόβλητοι υπό τον φόβο των ασθενειών, όταν είδαν τούς πρώτους λαθρομετανάστες να καταφθάνουν..
Άλλη πληροφορία μας λέει, ότι υπάρχουν παιδάκια Ελληνόπουλα πού βρίσκονται στά… επείγοντα περιστατικά, (κάποιο μάλιστα με βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, είδε να περνούν μπροστά από τα μάτια του, από βαριά τραυματισμένοι μέχρι και ετοιμοθάνατοι) γιατί ολόκληρη η νέα πτέρυγα της παιδιατρικής φιλοξενεί μέρες λαθρομετανάστες εκτός από το προαναφερόμενο μοναδικό δωμάτιο που είχε απομείνει, για Ελληνόπουλα αλλά δεν χωρούσαν άλλα εκεί!
Δέν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος  τίς ανεύ προηγουμένου αυτές άθλιες ανθελληνικές και παράνομες πράξεις! Ποιοί έδωσαν την εντολή να γίνει κάτι τέτοιο; Ποιός τους έδωσε την άδεια να πάνε παιδιά σε άσχετους τομείς από την Παιδιατρική; Μπορούμε να το μάθουμε γιά να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί πού βιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των δικών μας παιδιών, στο παραλήρημα της μονόπλευρης »ανθρωπιάς »τους, πού προφανώς  »λειτουργεί» μόνο για τους λαθρομετανάστες… και όχι για τούς Μυτιληνιούς..
Οί Έλληνες φορολογούνται βαριά, για να μπορούν να έχουν νοσοκομειακή περίθαλψη, μέσα στην Πατρίδα τους αυτοί και τα παιδιά τους! Δέν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό γιά όλους όσους αυθαιρετούν εναντίον των Ελλήνων, με τόσο άθλιο και ανθελληνικό τρόπο!
Οι αριστεροί αλληλέγγυοι και οι δεκάδες ΜΚΟ σέ συνεργασία με τούς πολιτευτάδες τού νησιού, και φυσικά τα πουλημένα ΜΜΕ ,δείχνουν πλέον ξεκάθαρα τον βρώμικο προδοτικό τους ρόλο!
Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι πλέον η τελευταία ελπίδα των κατοίκων τού νησιού(και τού λαού μας γενικότερα)απέναντι στό όργιο  παρανομιών και ανθελληνικών πράξεων μίσους εναντίον του Έλληνα μέσα στην ίδια του την Πατρίδα…
Όλοι λυπόμαστε τά παιδιά πού πέφτουν θύματα, των καταστάσεων πού οι έμποροι των εθνών δημιουργούν, αλλά και της αδιαφορίας των ίδιων των γονιών τους, πού δέν έτρεξαν στην Λέσβο γιά να »σωθούν» από την Τουρκία… ώστε να ρισκάρουν τίς ζωές των παιδιών τους, μπαίνοντας σε μιά βάρκα με εννέα και δέκα μποφόρ… χωρίς να τούς κυνηγάει κανένας… ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΝΟΙΧΤΌ, γιά κάθε πικραμένο,365 αριστερές κεντροδεξιές, προδοτικές  »συνταγματικο-τοξικές» και εγκληματικές μέρες τον χρόνο
Η Λέσβος ΠΛΈΟΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΎΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΚΕΝΤΡΩΟΥΣ… ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Βούλα Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών