Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ «ΒΑΡΟΝΟΙ» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

georgiadis
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι επίσημες προβλέψεις πολιτικών παραγόντων της νουδούλας να μιλάνε για μάχη του βαρύμαγκα Βαγγέλα με τον πορφυρογέννητο χαλβά «Τζίτζι», αλλά οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις άλλον βγάζουν αρχηγό και μάλιστα με διαφορά: τον… ξακουστό «Μπουμπούκο»!
Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως οι Τσιπροκαμμένοι έχουν ρίξει γραμμή στους οπαδούς τους να ψηφίζουν όπου βρούνε διαθέσιμη δημοσκόπηση στο διαδίκτυο τον «Μπουμπούκο», για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του, καθότι τον θεωρούν εύκολο αντίπαλο της συγκυβέρνησης. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως η....
τσιπροκαμμενική «γραμμή» δε θα περιοριστεί μόνο στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις, αλλά θα φτάσει μέχρι την… κάλπη! Εννοώντας, ότι χιλιάδες «μυημένοι» τσιπροκαμμενικοί σ’ ολόκληρη τη χώρα –και ειδικά στην Αθήνα, που υπάρχει ανωνυμία- θα δώσουν ένα 2ευρω και θα γίνουν μέλη της νουδούλας για μερικά λεπτά, ψηφίζοντας «Μπουμπούκο»!
Παράλληλα, υπάρχει «ρεύμα» πιτσιρικάδων στο Facebook (πιθανώς καθοδηγούμενη…), που ψηφίζουν διαδικτυακά «Μπουμπούκο» για να… σπάσουν πλάκα. Και τίποτα δεν αποκλείει, να πάνε κι αυτοί στις κάλπες να ψηφίσουν «Μπουμπούκο»!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι λοιποί υποψήφιοι έχουν θορυβηθεί κι έχουν σκυλομετανιώσει που του επέτρεψαν να κατέβει στις εκλογές, ενώ κατέθεσε εκπρόθεσμα την αίτησή του. Μάλιστα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση το 2ευρω της εγγραφής να γίνει 20ευρω, αλλά απερρίφθη αμέσως γιατί με τόσα λεφτά δεν πρόκειται να ψηφίσουν ούτε οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες. Κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, οι «βαρόνοι» της νουδούλας (Καραμανλής, Μητσοτάκης και λοιποί) έχουν αρχίσει να πιέζουν ασφυκτικά τον «Μπουμπούκο» να αποσυρθεί πριν από τις εκλογές, επικαλούμενος το «συμφέρον της παράταξης», αλλά αυτός… ανθίσταται σθεναρά!
Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών