Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

Πότε θα κλείσει το παραμάγαζο του Μπόμπολα;

Σε πολύ δυσχερή θέση βρίσκεται ο Μπόμπολας, ένας από τους πιο βασικούς λασπολόγους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς τα οικονομικά προβλήματα του εκδοτικού του συγκροτήματος είναι πραγματικά τεράστια, όπως γράφει το κυριακάτικο «Παρόν», το οποίο, υπό τον τίτλο «Και στάση πληρωμών και απολύσεις στο συγκρότημα Μπόμπολα», αναφέρει τα εξής:

«Σε παρακμή βρίσκεται το άλλοτε κραταιό συγκρότημα Μπόμπολα, ο Πήγασος. Σε ολόκληρο τον όμιλο...
είναι καταγεγραμμένα στα μισθολόγια μόλις 480 άτομα, δηλαδή σε έξι χρόνια το συγκρότημα Μπόμπολα έχει απολύσει το 65% του προσωπικού του! Στο κτίριο τα άδεια γραφεία χάσκουν και σε ορισμένα γραφεία στάζουν νερά. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι δυόμιση μήνες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και εκεί, όπως και σε άλλες εφημερίδες, φαινόμενα με συντάκτες που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα εισιτήρια για να ανέβουν στην Μεταμόρφωση. Ο Φώτης Μπόμπολας, στον οποίον απευθύνθηκαν οι εκπρόσωποι προκειμένου να μάθουν πότε θα πληρωθούν, απάντησε: “Δεν ξέρω, όταν θα έχω λεφτά θα σας δώσω”. Ωστόσο, την ίδια μέρα προχώρησε σε απόλυση εργαζόμενης από την “Ημερησία”, η οποία είχε ταχθεί εναντίον των κινητοποιήσεων υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να γίνει απεργία».

Ακόμη ενθυμούμαστε τα ρεπορτάζ μίσους του «Έθνους», όπου ανάμεσα στ’ άλλα γραφόταν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαλύεται εντός ολίγου καιρού. Τελικά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά αντιθέτως ενδυναμώθηκε, γινόμενη η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας.

Αν κάποιος κοντεύει να διαλυθεί, στην πραγματικότητα αυτός είναι ο όμιλος του Μπόμπολα, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Παρόν», έχει «τα μαύρα του τα χάλια». Να, λοιπόν, που ο καιρός έχει γυρίσματα, και η λάσπη πολλές φορές γυρίζει κατάμουτρα στους κατασκευαστές της.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών