Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

ΙΓΝΑΤΙΟΥ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ MISTER TSIPRA ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015!

makedonia_gh_ellhnikh
Γράφει ο Αντίοχος

Πέραν από τις συνήθεις από παρόμοιες επισκέψεις Ελλήνων πρωθυπουργών στην Αμέρικα θριαμβολογίες, ο έχων σίγουρα «εσωτερική» υπερατλαντική πληροφόρηση, Μιχάλης Ιγνατίου (γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα ως «The Voice of America»), υποστηρίζει ότι οι… φίλοι μας (άμα έχεις τέτοιους φίλους…) οι Αμερικανοί, απαίτησαν από τον προστατευόμενό τους, mister Tsipra τον… τρομερό, «λύση» του Κυπριακού και του Σκοπιανού ζητήματος, συμφώνως με τις νεοταξίτικες επιταγές, εντός του έτους! Ιδού:
«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με....
τους Αμερικανούς προέκυψαν δύο θέματα. Ο κ. Κέρι τον πίεσε για το Κυπριακό και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ο Αμερικανός υπουργός σκέφτεται να επισκεφθεί την Ελλάδα και την Κύπρο για το Κυπριακό τον Νοέμβριο, οπότε ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί και ενώπιον μιας απόφασης για ένα μεγάλο εθνικό θέμα όπως το Κυπριακό. Θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ ό,τι και το 2004, όταν υποστήριξε το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν;».
Και βέβαια, το τι θα πράξουν ο mister Tsipras και ο χοντρός κυβερνητικός του συνέταιρος, είναι γνωστό από την υπόθεση του τρίτου Μνημονίου. Και σίγουρα θα συμφωνήσουν με τις έξωθεν εντολές και τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, από τη νουδούλα μέχρι το… τιμημένο κουκουέ. Αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς και τους παγκόσμιους εντολοδότες τους, υπάρχει στη βουλή και στο λαό μια δύναμη εθνικής αντίστασης, που θα κάνει ότι πρέπει για να αποτρέψει τα ανθελληνικά τους σχέδια: η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών