Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

Το ΒΗΜΑ "εξαφανίζει" τα άρθρα που αφορούν τη δίωξη κατά του Ντογιάκου - "Παναθηναϊκάκια"... Γιατί άραγε;!


Amber Alert: Εξαφανίζονται μυστηριωδώς άρθρα και ειδήσεις από το “Βήμα”!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Προ ολίγων ημερών, είχαμε αναφερθεί σε άρθρο του Burak Bakdil, που είχε δημοσιευθεί στην διαδικτυακή έκδοση του ψυχάρειου «Βήματος», το οποίο επεσήμαινε ότι οι πάμπλουτες αραβικές και μουσουλμανικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Εμιράτα, Ομάν και Μπαχρέιν) προσφέρουν παραμονή και εργασία σε χιλιάδες ασιάτες εργάτες, αλλά δεν δέχονται ούτε έναν (ομοεθνή –Άραβα- και ομόθρησκό τους) πρόσφυγα από την Συρία.
Μετά από λίγη ώρα, το συγκεκριμένο άρθρο… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Προφανώς....
κρίθηκε άκρως ακατάλληλο από την άτυπη -αλλά υπαρκτή- επιτροπή λογοκρισίας του Ψυχάρη, γιατί χάλαγε την πολιτικά ορθή σούπα…

Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο περιστατικό λογοκρισίας, που σημειώθηκε στο «Βήμα». Χθες, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανήρτησαν είδηση περί της ερεύνης που διεξάγεται για τον Ντογιάκο (περισσότερο γνωστό ως… «Παναθηναϊκάκια» του Σαμαρά), αλλά μετά από λίγο η λογοκρισία εξαφάνισε την είδηση, προφανώς ως… ακατάλληλη για αναγνώστες!
Και πώς να μην είναι… ακατάλληλη μια τέτοια είδηση, όταν πολλές φορές στο παρελθόν το όργανο του ολιγάρχη Ψυχάρη είχε εγκωμιάσει τον λεγάμενο; Ενδεικτικά θα σας μεταφέρω ένα μικρό απόσπασμα εγκωμιαστικού άρθρου του ίδιου του Ψυχάρη, με τίτλο «Εισαγγελική πρόταση-κόλαφος για τους χρυσαυγίτες», για να καταλάβετε τι παίζεται: «Η πρόταση καταπέλτης του εισαγγελέα κ. Ντογιάκου φωτίζει με ένα πλήθος στοιχείων, την εγκληματική δράση των χρυσαυγιτών, δεν αφήνει κανένα περιθώριο, για όσους τυχόν επέμεναν να αμφιβάλλουν για τη φύση και τους στόχους αυτής της οργάνωσης. Ξεκαθαρίζει μάλιστα με πλήθος συγκεκριμένων στοιχείων…».

(ΥΓ): Και βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ολιγάρχης Ψυχάρης, παρολίγον βαφτισιμιός του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη (τον έπιασε η ασφάλεια, ενώ πήγαινε για τη βάφτιση…), άρχισε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη σταλινική «Αυγή» και την πολιτική του από τον «Ελληνο-σοβιετικό σύνδεσμο».
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών