Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

Σχέδιο κατάληψης της χώρας από τους λαθρομετανάστες


Σχέδιο κατάληψης της χώρας από τους λαθρομετανάστες

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Τα όρια του εφιάλτη έχει ξεπεράσει η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα για τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, με τις ορδές των λαθροεισβολέων να έχουν καταλάβει νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας. Πάρκα όπως το Πεδίον του Άρεως, ολόκληρη την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και η πλατεία Βικτωρίας έχουν καταληφθεί από τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Το «ΕΜΠΡΟΣ» εισήλθε στα «κατεχόμενα» εδάφη στην πλατεία Βικτωρίας, για να σας μεταφέρει και με εικόνες μια κατάσταση η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας.
Ένας εφιάλτης χωρίς όρια
Πλατεία Βικτωρίας 30/9/2015 ώρα 3 το μεσημέρι. Μια....
αθηναϊκή πλατεία, που κάποτε ήταν γεμάτη από ανθρώπους ξέγνοιαστους που έκαναν τις βόλτες τους, κάθονταν στα παγκάκια, ή έπιναν τον καφέ τους ήσυχοι σε κάποια από τις καφετέριες, έχει μετατραπεί σε καταυλισμό λαθρομεταναστών. Οι ορδές των εισβολέων που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή, αναγκάζουν τους κατοίκους να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην ίδια τους την γειτονιά, ζώντας μόνιμα σε ένα κλίμα τρόμου που ημέρα με την ημέρα επιδεινώνεται. Η παρουσία της αστυνομίας «διακριτική» έως ανύπαρκτη, με τα όργανα της τάξης να βρίσκονται ακροβολισμένα σε αρκετή απόσταση στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Κλούβα με ΜΑΤ, δεν είδαμε πουθενά. Οι σκηνές του καταυλισμού εκτείνονται ακόμη και στα πεζοδρόμια επί της οδού Αριστοτέλους, ενώ η κίνηση στον κεντρικό αυτό δρόμο, έχει αρχίσει να καθίσταται προβληματική και για τα αυτοκίνητα. Η πλατεία Βικτωρίας, όπως και η οδός Χέϋδεν έχει καταληφθεί και στις δύο πλευρές της από τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών, οι οποίοι προέρχονται από όλες τις μουσουλμανικές χώρες, κυρίως όμως από το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Οι Σύριοι ανάμεσά τους αποτελούν μια ελάχιστη μειονότητα, όπως διαπιστώσαμε και εμείς μιλώντας με κάποιους από αυτούς. Την πλατεία και τους γύρω δρόμους έχουν καταλάβει περισσότερα από 2.500 άτομα που ήρθαν από την Μυτιλήνη με δύο πλοία, το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το «Αριάδνη». Το πρόβλημα από τα σκουπίδια μέσα στην πλατεία, αλλά και στους γύρω δρόμους είναι τεράστιο, ενώ σε όλη την περιοχή υπάρχει εντονότατη δυσοσμία.
Έρχονται με «ταξιδιωτική οδηγία»
Όπως μας κατήγγειλε ιδιοκτήτης που διατηρεί κατάστημα κοντά στην πλατεία, και ο οποίος δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομα του, «όλοι αυτοί έρχονται με ‘’ταξιδιωτική οδηγία''. Ένα είδος χάρτη που τους υποδεικνύει το πού πρέπει να κατευθυνθούν, και ποια μέρη πρέπει να ‘’καταλάβουν’’. «Μας έχουν καταστρέψει», τονίζει με απελπισία αλλά και οργή ο ίδιος. «Κανείς πλέον δεν τολμάει να πλησιάσει την πλατεία και τους γύρω δρόμους. Οι πελάτες μας ανύπαρκτοι. Ζούμε συνεχώς με τον τρόμο μιας επίθεσης, και πιστέψτε με έχουν γίνει πολλές. Είναι θαύμα που ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Τα παράπονα μας δεν εισακούγονται από κανέναν. Ακόμα και στους αστυνομικούς όταν απευθυνόμαστε, παίρνουμε την απάντηση «Και εμείς τι θέλετε να κάνουμε; Σε αυτούς που δίνουν τις εντολές να τα πείτε». Οι συμπλοκές μεταξύ τους είναι μια καθημερινή πραγματικότητα. Ζητήσαμε την παρέμβαση και την ουσιαστική παρουσία της αστυνομίας, όχι μόνο για τις πρωινές ώρες αλλά κυρίως για βράδια που γίνεται χαμός, αλλά εισπράξαμε μόνον αδιαφορία». Την ίδια αγανάκτηση νοιώθουν και οι λιγοστοί πλέον Έλληνες κάτοικοι της περιοχής. Κάποιοι από αυτούς με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή μας είπαν ότι η πλατεία δεν πρέπει πλέον να λέγεται πλατεία Βικτωρίας, αλλά πλατεία Αφγανιστάν. «Αφοδεύουν και ουρούν έξω από τις εισόδους των πολυκατοικιών μας. Δεν μπορούμε πλέον να ανασάνουμε από την βρώμα. Αν τολμήσουμε να τους κάνουμε παρατήρηση, κινούνται καταπάνω μας επιθετικά. Έχουμε κατ’ επανάληψη καταγγείλει περιστατικά επίθεσης στην αστυνομία, και η απάντηση που παίρνουμε είναι να κάνουμε μήνυση. Μήνυση σε ποιόν; Είναι χιλιάδες».
Το κράτος μας έχει γυρίσει την πλάτη
Άλλος κάτοικος της περιοχής μας έδειξε μια ομάδα ατόμων με κουστούμια λέγοντας. «Τους βλέπετε αυτούς; Είναι από το υπουργείο Μετανάστευσης. Έρχονται κάθε μέρα από αυτό το υπουργείο, αλλά και από άλλα, για να δούνε αν περνάνε καλά οι μετανάστες. Έρχονται και ειδικά συνεργεία εταιρειών που μάλλον συνεργάζονται με τον Δήμο, και τους μοιράζουνε προμήθειες. Δεν είδαμε όμως ποτέ τέτοια συνεργεία να μοιράζουνε προμήθειες στους Έλληνες άστεγους που κοιμόντουσαν παλαιότερα στα παγκάκια της πλατείας. Το Ελληνικό κράτος μας έχει γυρίσει την πλάτη». Άλλοι κάτοικοι μας είπαν ότι έχουν κάνει καταγγελίες και έχουν στείλει παλαιότερα και επιστολές διαμαρτυρίας, τόσο στην ΓΑΔΑ, όσο και στα αρμόδια υπουργεία, έχουν τονίσει το τεράστιο πρόβλημα με την συνεχή υποβάθμιση της περιοχής τους, έχουν ζητήσει συναντήσεις με τον Δήμο αλλά και κρατικούς φορείς, έχουν λάβει όμως μόνον άδειες προεκλογικές υποσχέσεις, ή… αδιαφορία. Οι κάτοικοι επίσης μας μίλησαν για την υπόθεση με τα συσσίτια του Ερυθρού Σταυρού προς τους λαθρομετανάστες, τονίζοντας ότι «δεν έχουν φυσικά καμία αντίρρηση με την βοήθεια που δίδεται, αλλά με τον τρόπο. Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνεται σε κάποιο ειδικά οργανωμένο χώρο. Με τη δράση του αυτή ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός νομιμοποιεί τον παράνομο καταυλισμό στην περιοχή μας».
Αυτό που διαπιστώσαμε με τα μάτια μας, είναι ότι οι υγειονομικές συνθήκες είναι τραγικές. Μιλάμε πλέον για μια «υγειονομική βόμβα» μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Και αναρωτιόμαστε. Ποιοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τις ορδές των λαθρομεταναστών σε συγκεκριμένα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας; Γιατί όλα αυτά γίνονται όχι απλά με την ανοχή, αλλά με τις ευλογίες του κράτους; Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι αυτός ο εφιάλτης θα λήξει, την στιγμή που βλέπουμε μέρα με την ημέρα να γίνεται χειρότερος; Αν αυτή η κατάσταση συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, ΟΛΟ το κέντρο της Αθήνας σε λίγους μήνες από σήμερα θα έχει παραδοθεί στους χιλιάδες λαθροεισβολείς οι οποίοι θα έχουν καλύψει τα ΠΑΝΤΑ. Πού είναι το ενδιαφέρον του κράτους για τους Έλληνες; Γιατί οι λαθρομετανάστες δεν οδηγούνται π.χ. στον εγκαταλελειμμένο χώρο του παλαιού αεροδρομίου και παραμένουν στην καρδιά της Αθήνας; Γιατί για την τοποθέτηση των εγκαταστάσεων «φιλοξενίας» επέλεξαν τον Βοτανικό, και όχι κάποια από τις τεράστιες άδειες εκτάσεις μετά το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα παράκτια του Φαλήρου; Ποια είναι τα σχέδια των υπευθύνων για το μέλλον του κέντρου της πρωτεύουσας, η οποία μετατρέπεται σε «Καμπούλ»; Τι θα συμβεί αν όλοι αυτοί για κάποιο λόγο, κάποια στιγμή ξεσηκωθούν, και με ποιο τρόπο εξασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση μιας μαζικής εξέγερσης; Υπάρχει σχέδιο προστασίας των κατοίκων, ή όλα έχουν απλά αφεθεί στην τύχη τους; Απαντήσεις για αυτά υπάρχουν;
Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Δύο μόλις ημέρες μετά από το ρεπορτάζ στην πολύπαθη περιοχή της πλατείας Βικτωρίας, εκκενώθηκε μεγάλο μέρος της πλατείας. Προηγήθηκαν οι δηλώσεις Καμίνη ότι: «Το 6ο διαμέρισμα είναι το λίκνο της Χρυσής Αυγής, όλοι δουλεύουν για πάρτη της χωρίς εκείνη να κάνει τίποτα». Στο μεταξύ, αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας βρέθηκαν μπροστά στους ροπαλοφόρους επαγγελματίες αντιρατσιστές τραμπούκους που προστάτευαν με την ανοχή πάντα της αστυνομίας την εξέλιξη της μεταφοράς των λαθροεισβολέων! Οι κάτοικοι αποδοκίμασαν και γιουχάρισαν τους εκ Βορείων Προαστίων προερχόμενους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις, όταν οι κάτοικοι άρχισαν να τους φωνάζουν «ντροπή σας», και «γιατί δεν τους παίρνετε στα σπίτια σας»; Ένα μέρος των Αφγανών στην πλειοψηφία τους λαθρομεταναστών μεταφέρθηκε στο Γαλάτσι, στο κλειστό Γήπεδο της Λεωφόρου Βεϊκου, μεταφέροντας το πρόβλημα και σε άλλο ένα κομμάτι της Αθήνας. Η πλατεία Βικτωρίας δεν εκκενώθηκε τελείως, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες, αρκετοί από τους αποχωρήσαντες επέστρεψαν, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στους «διακινητές» τους, οι οποίοι είναι και οι βασικοί «μοχλοί» για το πού θα κατευθυνθούν κατόπιν οι κατά φαντασίαν «πρόσφυγες» λαθροεισβολείς.
Σε εθνικά ολισθηρούς δρόμους που έχουν ως αφετηρία το σχέδιο της Άγκυρας για «τουρκοποίηση», όχι μόνο της Δυτικής Θράκης (στόχος που σε σημαντικό βαθμό επετεύχθη στις τελευταίες εκλογές), αλλά και των νομών της Ανατολικής Μακεδονίας, οδηγείται η χώρα μας. Αυτό προβλέπει την μόνιμη εγκατάσταση μουσουλμάνων που θα λάβουν την Ελληνική υπηκοότητα, αλλά και των λαθρεποίκων ομοθρήσκων τους που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί σε καμία χώρα της Δυτικής Ευρώπης, γιατί δεν διαθέτουν το καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα, στις συγκεκριμένες περιοχές. Σε απλά Ελληνικά, η Τουρκία προωθεί την δημιουργία ενός μουσουλμανικού διαδρόμου που θα ξεκινά από την Ανδριανούπολη και θα καταλήγει μέσω ελληνικών και
σκοπιανών εδαφών στην Βοσνία. Κατά μήκος της συγκεκριμένης διαδρομής, θα λειτουργήσουν τζαμιά, η κατασκευή των οποίων ανάγεται στην οθωμανική περίοδο. Ήδη, είναι θέμα χρόνου, να ανοίξει τις πόρτες του στους πιστούς του Αλλάχ με το πρόσχημα του θρησκευτικού τουρισμού, το παλιό οθωμανικό τέμενος στις Σέρρες, ενώ το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με όσα βρίσκονται στους γειτονικούς νομούς, κατάλοιπα της τουρκικής κατοχής. Προκειμένου να επιτύχει τον συγκεκριμένο στόχο, που αποτελεί το «Ευαγγέλιο», για την ακρίβεια, το κοράνι του νεοθωμανισμού, δεν θα φεισθεί χρημάτων και μέσων. Προκειμένου να πεισθούν οι σουνίτες μουσουλμάνοι που πολύ σύντομα θα πολιτογραφηθούν «Έλληνες», χάρις στον νόμο - έκτρωμα της... ηλιόλουστης Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μετοικήσουν στις Σέρρες, την Καβάλα, ακόμη και στο Κιλκίς, θα τους δοθούν πλούσια οικονομικά κίνητρα.
Μεταξύ αυτών, χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης με μοναδική προϋπόθεση να φοιτούν στα (παράνομα) τουρκικά ιεροδιδασκαλεία, τα περίφημα «καρά – κουράν» που σχεδιάζεται να λειτουργήσουν σε σχεδόν όλη την Βόρεια Ελλάδα, αδρά χρηματοδοτούμενα από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Ειδική πρόνοια θα υπάρχει για τους ανέργους μουσουλμάνους οι οποίοι θα λαμβάνουν επίδομα βοήθειας, που θα ξεπερνά τα 400 ευρώ. Μηνιαία επιχορήγηση της τάξεως των 500 ευρώ θα δίδεται σε όσους από τους παραπάνω παρακολουθούν θρησκευτικά μαθήματα από τους ψευτο-ιμάμηδες που θα διαχυθούν στις παραπάνω περιοχές. Ως πολιορκητικός κριός για την πλήρη άλωση των νομών ανατολικά του Στρυμόνα, θα χρησιμοποιηθούν οι Βούλγαροι μουσουλμάνοι, στην πλειοψηφία τους τουρκικής καταγωγής, που μπορούν με την ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη να εγκατασταθούν όπου θέλουν στην Ελληνική Επικράτεια.
Στο πλαίσιο αυτό, δεν προκαλεί έκπληξη ότι η τράπεζα Ζιραάτ που συνδέεται ευθέως με την ΜΙΤ, δίνει τα τελευταία χρόνια αφειδώς δάνεια σε τουρκογενείς Βούλγαρους αλλά και σε Ρομά μουσουλμάνους, προκειμένου να αγοράσουν ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, προσφέροντας ποσά έως και διπλάσια της πραγματικής τιμής του ακινήτου. Παράλληλα, υπάρχει στενή συνεργασία με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, μέλη της οποίας συχνά επισκέπτονται τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς. Πρόκειται για ενεργά στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που δρα κυρίως στην Αίγυπτο και μέσω του καταδικασθέντος σε θάνατο πρώην προέδρου της χώρας του Νείλου Μοχάμεντ Μόρσι, διατηρούσε αδελφικούς δεσμούς με το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, αρκετοί απ’ αυτούς είναι καταζητούμενοι για συνέργεια σε απόπειρα κατάλυσης της σημερινής κυβέρνησης της χώρας στην οποία ηγείται ο Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι, που θεωρείται «θανάσιμος εχθρός» για τους παντουρανιστές της Άγκυρας.
Απειλή κοσσοβοποίησης
Ο κώδωνας του κινδύνου για την κοσσοβοποίηση των νομών της Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης είχε σημάνει πολύ πρόσφατα. Το απροσχημάτιστα φιλοτουρκικό και αποσχιστικό κόμμα DEB (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) μετά από μεθοδική δουλειά του προξενείου και τις απειλές κατά των παραγόντων της μειονότητας που αντέδρασαν κατά της γραμμής που αυτό έδωσε, κατέβηκε τον Μάιο του 2014 στις ευρωεκλογές. Αυτό το έκανε πιο πολύ για να μετρήσει τις δυνάμεις του σε τοπικό επίπεδο πριν κατέλθει σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, στηριζόμενο στις ψήφους των μουσουλμάνων. Τότε, μόνο στην Ροδόπη συγκέντρωσε 25.800 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 41,68%, στην Ξάνθη κάτι περισσότερο από 15.000 ψήφους, και στον Έβρο περίπου 1200. Τον Ιανουάριο, πάλι, σύμφωνα με τις υποδείξεις του προξενείου περί «εισοδισμού» τουρκογενών σε κόμματα του συνταγματικού τόξου, η Άγκυρα κατάφερε να εκλέξει δύο βουλευτές στην Ροδόπη (τους Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ) και έναν στην Ξάνθη, τον Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνέχεια, προκειμένου να απωλέσει κάθε εκπροσώπηση το χριστιανικό στοιχείο, όπως κι έγινε, με την πιο μεγάλη ευθύνη να βαραίνει τους τοπικούς παράγοντες της Ν.Δ. που ενίσχυσαν τους μειονοτικούς υποψηφίους, δόθηκε εντολή να υπερψηφισθεί ο Αχμέτ Ιλχάν, που κατέβηκε με το Ποτάμι.
Τώρα, ο επόμενος στόχος είναι το DEB, να εκπροσωπηθεί με βουλευτές σε όλη την χώρα και κυρίως μαζικά στους ευαίσθητα εθνικά νομούς που συνορεύουν με Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία. Προκειμένου να επιτύχει, υπήρξε προγραμματική συμφωνία συμμαχίας μεταξύ του DEB και του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου».
Ήδη, παρατηρούνται κινήσεις στην Φλώρινα και την Πέλλα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για εκλογή βουλευτή και στα Δωδεκάνησα, όπου ζει μουσουλμανική μειονότητα περίπου 1.500 ατόμων, που δεν υπακούει προς το παρόν στα κελεύσματα των πρακτόρων της Άγκυρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιλχάν, που τελευταία καθημερινά επισκέπτεται τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, πριν ενταχθεί στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν στην Ν.Δ. και μάλιστα υπήρξε συνεργάτης του τότε πολιτευτή της «ψευτοδεξιάς» στην Ροδόπη, Δημοσθένη Χατζόπουλου. Με την υποστήριξη της ομάδας Καραμανλή, ο συγκεκριμένος πέτυχε το 2004 να εκλεγεί ως ο πρώτος μειονοτικός βουλευτής της «ψοφοδεξιάς» στο νομό, από το 1985. Ακολούθως, πήγε στην Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά στην ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, για να κατέλθει τελικά με τον Θεοδωράκη.
Όλ’ αυτά συμβαίνουν σε μία περίοδο που στο όνομα της «απόλυτης φύλαξης» των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παίζονται περίεργα παιχνίδια με τους κοινοτικούς εταίρους μας.
Οι τελευταίοι, με επικεφαλής την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Ε.Ε. Ντ. Τουσκ, εμμένουν στην συνεργασία με την Τουρκία, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η προσφυγική κρίση. Κάτι που ρίχνει νερό στον μύλο του Ερντογάν, ο οποίος στις 5 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες όπου έχει γεύμα εργασίας με την ηγεσία της Ευρώπης, θα ζητήσει να αναλάβει επιχειρησιακές αρμοδιότητες στο Αιγαίο, που σήμερα ασκεί η Αθήνα. Εκείνο που φοβούνται διπλωμάτες στο
Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είναι ότι θα ανοίξει μια πολύ επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα συζήτηση. Ήδη, στο Ελληνικό αρχιπέλαγος, εδώ και μήνες, υπάρχει ένας «ακήρυχτος πόλεμος» για το δικαίωμα Έρευνας και Διάσωσης (SAP).
Η Άγκυρα ευθέως αμφισβητεί την Ελληνική περιοχή ευθύνης και τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο των 10 ναυτικών μιλίων. Εκείνο που επιθυμεί με πρόσχημα τις λαθρομεταναστευτικές ροές είναι να οδηγηθεί η Ελληνική πλευρά σε διάλογο για τα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε χώρας στο Αιγαίο, με την Άγκυρα να προτείνει την «ειρηνική συνδιαχείρισή» του. Το βέβαιο είναι ότι με την Τουρκία βυθισμένη στο χάος με τον εσωτερικό πόλεμο κατά των Κούρδων και τις εκλογές του Νοεμβρίου να μην δίνουν και πάλι (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) την αυτοδυναμία στον Ερντογάν, η Άγκυρα προσπαθεί να εξαγάγει την κρίση που την μαστίζει, προσδοκώντας οφέλη σε Αιγαίο - Θράκη και όχι μόνο.
Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών