Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ: «ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ… ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ» !!!

mousoulmana

Μια υπόθεση που αποδεικνύει πως ο τούρκος φίλος δεν γίνεται και πως η Θράκη είναι καζάνι που βράζει έρχεται να αποκαλύψει η εφημερίδα «Ελεύθερη Θράκη».
Φαίνεται όμως πως το “δηλητήριο” της Άγκυρας, που χύνεται συστηματικά σε ολόκληρη τη Θράκη, αρχίζει να αλλάζει ψυχές και συνειδήσεις.
Κάποιοι βέβαια εξακολουθούν  να κοιμούνται  τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο δράσης των Μυστικών Υπηρεσιών, “Γκρίζων Λύκων”, Πρακτόρων και πρακτορίσκων της Τουρκίας, που αλωνίζουν στην Θράκη μας, με στόχο την Κοσσοβοποίησή της περιοχής.
Και αυτός ο αμέριμνος ύπνος, δεν αφορά μόνο τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες.
Το παρακάτω γεγονός, που....
συνέβη σε τράπεζα της Αλεξανδρούπολης, μπορεί να είναι και τυχαίο αποδεικνύει όμως την κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη που αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα , ενισχύεται σημαντικά το σενάριο της «Κοσοβοποίησής» της, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες. Σε περίπτωση που είχαμε σοβαρό κράτος, θα εξέλειπε κάθε ανησυχία.
Ουρά στα ταμεία, όπου οι πελάτες εξυπηρετούνται με το αριθμημένο χαρτάκι για την σειρά τους, αλλά η κοντή Μουσουλμάνα, ηλικίας περίπου 45 – 50 χρόνων, με γαλανά μάτια, όπως μας την περιέγραψαν, δημιουργεί επεισόδιο, με φωνές και έντονες διαμαρτυρίες, χωρίς να έχει πάρει τον αριθμό της, γιατί δεν την εξυπηρετούν.
Όπως μας είπαν υπάλληλοι της τράπεζας, της συνέστησαν να μην φωνάζει και να περιμένει και αυτή την σειρά της, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι πελάτες της τράπεζας.
Η κυρία εξακολουθούσε να φωνάζει και το κλου ήταν όταν σε έξαλλη κατάσταση φώναξε “Γκιαούρηδες θα σας σφάξουμε όλους”, κάνοντας μάλιστα και την χαρακτηριστική χειρονομία με το χέρι στο λαιμό της.
Οι πελάτες έμειναν έκπληκτοι και έκαναν το σταυρό τους γι’ αυτά τα λόγια που άκουσαν.
Δυστυχώς, κανείς δεν πήρε ένα τηλέφωνο την Αστυνομία, ούτε οι πελάτες, ούτε οι υπάλληλοι για να μην έχουν πρόβλημα και μπελάδες.
Και η κοντή γαλανομάτα, απεχώρησε αγέρωχη από την τράπεζα.
Φαίνεται πως η αχαριστία έχει ξεπεράσει τα όρια, γιατί τα βιβλιάρια καταθέσεων είναι γεμάτα από τα επιδόματα που χορηγεί η Ελληνική πολιτεία προς τις λεγόμενες “Ευπαθείς  ομάδες”, που όμως αυτές έφθασαν στο σημείο να καταριόνται την Ελλάδα και να ομνύουν στην “Μητέρα Τουρκία”.
Οι παραπάνω γραμμές μας, ας προσεχθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας.
Κάποιοι  φαίνεται πως προσπαθούν να δημιουργήσουν προβοκάτσιες, με προφανείς στόχους.
Ας προσέχουμε και εμείς λοιπόν για τα επερχόμενα.

1 σχόλιο:

  1. ειμαι απο κομοτηνη αλλα δυστηχως μενω αλλου το διαβασα και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι παντως φταιμε και εμεις αυτην επρεπε να την σπασουν τα μουτρα ειμαστε απαραδεκτοι .η παλιο βρωμα η μογγολα ποσο μισος την ποτισανε ;παλουκωμα σε ολους τους αλλα προπαντος στους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών