Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ_ΒΟΥΛΗ

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Εμπρός«.

Μεγάλο κατήφορο έχει πάρει η χώρα. Το μνημόνιο της αριστεράς φέρνει μαζί του και άλλα πολλά…
Δυσαρεστήθηκαν πολλοί και ανάμεσά τους και κάποιοι ψευτοεθνικόφρονες για την αναφορά μου στην Βουλή στο όνομα των Σκοπίων και τα όσα υπογείως απεργάζονται εις βάρος του Έθνους.
Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μία....
σύνοδος κορυφής για τους πρόσφυγες, έτσι τους ονομάζουν όλους, και τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες. Στην σύνοδο αυτή συμμετείχαν και τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία” χωρίς καμμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς. Είχαμε ακόμη και τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής να αποκαλεί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία”! Και ύστερα θέλουν σιωπή… Ε, όχι, λοιπόν, δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε.
Είναι φανερό ότι έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με σκοπό να καταστεί η Ελλάδα μας χώρα υποδοχής όλων σχεδόν των προσφύγων και των λαθρομεταναστών και σαν αντάλλαγμα βλέπουμε να έρχεται κάποια “διευκόλυνση” για το χρέος και όχι φυσικά η διαγραφή του, αφού ως γνωστόν οι τοκογλύφοι δεν χαρίζουν ποτέ. Ανάμεσα στα όσα ανακοινώθηκαν είναι ότι η κυβέρνηση συμφώνησε με την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιδοτήσει το ενοίκιο των αλλοδαπών, που εισέρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας, και αυτό στην ίδια περίοδο κατά την οποία υπάρχουν άστεγοι Έλληνες και δρομολογείται επίσης η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πολλών συμπατριωτών μας.
Συμφωνήθηκαν πολλά καθώς φαίνεται και στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και στις συμφωνίες του αυτές δεν πρόκειται να φέρουν αντίρρηση ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε οι λοιπές δυνάμεις του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Αντί η κυβέρνηση να αναζητήσει τρόπους ώστε να εκμεταλλευτεί τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου της χώρας, συμφώνησε να προμηθεύεται η Πατρίδα μας φυσικό αέριο από τις… ΗΠΑ!
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρυ κατά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι προωθείται σχέδιο για την μεταφορά αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω τερματικού σταθμού στην Αλεξανδρούπολη. Ο σκοπός τους ξεκάθαρος. Να απομονώσουν την Ρωσσία σαν κρίσιμο ενεργειακό παίχτη στην περιοχή και αυτό θα το πραγματοποιήσουν με την βοήθεια της αριστεράς, που φώναζε μέχρι χθες “φονιάδες των λαών αμερικάνοι”.
Εύλογο είναι ότι εάν και εφ’ όσον πραγματοποιηθεί η συμφωνία αυτή δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε ο αγωγός, ο οποίος θα έφερνε το ρωσσικό φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ούτε βέβαια πρόκειται να προχωρήσουν οι έρευνες για την εκμετάλλευση του ελληνικού φυσικού αερίου. Πρόκειται δηλαδή ξεκάθαρα για μία σαφέστατη γεωπολιτική στροφή εάν όχι υποδούλωση στα αμερικανικά συμφέροντα.
Από τη μία πλευρά, λοιπόν, έχουμε μία κυριολεκτική εισβολή που πρόκειται να αλλοιώσει την δημογραφική πραγματικότητα του Εθνικού μας κράτους με αντάλλαγμα κάποιες οικονομικές “διευκολύνσεις” και από την άλλη, για πλήρη απομόνωση της Ελλάδος από την Ρωσσία. Αυτή είναι η αριστερά, η οποία θα έκανε μια δήθεν υπερήφανη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική! Και αυτή είναι και η κεντροδεξιά και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που σιωπούν απέναντι σε αυτά τα ολέθρια σχέδια.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σταθερά αντίθετη στα σχέδια αυτά, τα οποία θα αποβούν μοιραία για το Έθνος μας, εάν τελικά πραγματοποιηθούν. Με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται θυσιάζονται κυριολεκτικά τα εθνικά συμφέροντα και καθίσταται η Πατρίδα μας ένα θλιβερό προτεκτοράτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών