Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Πορεία μαθητών στην Κατερίνη με σύνθημα “Μακεδονία Γη Ελληνική” - Βίντεο


Μαχητική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Κατερίνης πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ, φωνάζοντας συνθήματα για τα προβλήματα του σχολείου, αλλά και για τη Μακεδονία, αφού ζητούσαν να αποσυρθεί άμεσα βιβλίο που αποκαλεί τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Οι μαθητές ζητούσαν από την κυβέρνηση την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα σχολεία και μαθητική επιτροπή ανέβηκε στο δημαρχείο...
και είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο στον οποίο επέδωσαν λίστα με τα προβλήματα τους, τα οποία βέβαια είναι θέμα κυβέρνησης και αφορούσαν βιβλία, λεωφορεία κ.λπ.

Μεταξύ των αιτημάτων τους συμπεριλαμβανόταν και η άμεση απόσυρση του βιβλίου ιστορίας της Γ' Λυκείου, όπου τα Σκόπια εμφανίζονται σε χάρτη ως «Μακεδονία». 

Στην κεφαλή της πορείας οι μαθητές κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε : "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" και "ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ". 



Πηγή: lefteria.blogspot.gr

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τη διαμαρτυρία των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης και δηλώνει ότι, χωρίς καμία πρόθεση να καπελώσει τον αγνό και ακομμάτιστο αγώνα τους, θα βρουν τους Έλληνες Εθνικιστές αρωγούς, τόσο στο θέμα της απόσυρσης του αντεθνικού βιβλίου που αναφέρει τα Σκόπια ως "Μακεδονία", όσο και στα υπόλοιπα αιτήματά τους, για την παροχή μιας καλύτερης και πραγματικά δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών