Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Το ΕΛΑΜ τίμησε με Εθνικιστική πορεία τους Ήρωες Φουντούλη - Καπελώνη. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Οι ΕΛΑΜίτες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης - ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Δεκάδες ΕΛΑΜίτες έδωσαν επιβλητικό παρών στην δυναμική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δύο Ήρωες του Εθνικισμού, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν άνανδρα κάτω από....
τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πριν από δύο χρόνια.
VTG 2656 21aae
VTG 2660 ac157
Η πορεία ξεκίνησε από τα πολιτικά γραφεία της Επαρχιακής Οργάνωσης Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) διασχίζοντας κεντρικά σημεία και δρόμους της πόλης. Τα συνθήματα ταρακουνούσαν για ώρες την βουβαμάρα της πόλη, δίνοντας ένα έντονο Εθνικιστικό παλμό στην Λεμεσό, πρωτόγνωρο, μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, που χαρακτηρίζεται από έντονη έλλειψη αξιών και ιδεών.
VTG 2678 38f34
VTG 2683 5b8dc
Η λιτή εκδήλωση Μνήμης ξεκίνησε με ομιλίες στον χώρο όπου κατέληξε η πορεία, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.  Με το πέρας το ομιλιών η λιτή μας εκδήλωση συνεχίστηκε με κατάθεση λευκών λουλουδιών, στην μνήμη των δολοφονημένων Συναγωνιστών μας, από το Μέτωπο Γυναικών του Κινήματος. Αμέσως μετά ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών με την ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» να σκίζει τον αέρα και την απόλυτη σιωπή να κυριεύει τον χώρο.
VTG 2705 89e8d
Η Εκδήλωση έκλεισε με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και πορεία προς τα Γραφεία της Επαρχιακής Λεμεσού. Οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσαν όρκο στη Μνήμη του Μάνου και του Γιώργου πως θα συνεχίσουν απροσκύνητοι τον Αγώνα για μια Ελεύθερη Κύπρο, αναπόσπαστο κομμάτι μιας ισχυρής Ελλάδας.
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ
VTG 2744 9824d
VTG 2748 3fc60
VTG 2761 541ca
Πρώτος πήρε τον λόγο εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας ο συναγωνιστής Πέτρος Αυγουστή, ο οποίος τόνισε πως από την πρώτη του Νοέμβρη του 2013 τα πάντα είναι διαφορετικά για τους Έλληνες Εθνικιστές, καθώς ο Λαϊκός Εθνικισμός απέκτησε τους δικούς του Ήρωες, τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. Έστειλε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως οι Εθνικιστές ΔΕΝ λυγίζουν ούτε με φυλακές ούτε με σφαίρες. Κλείνοντας, τόνισε, πως το Μέτωπο Νεολαίας συνεχίζει ακάθεκτο τον αγώνα για Λευτεριά με μπροστάρηδες τον Γιώργο και τον Μανώλη.
VTG 2672 990dc
Ακολούθως ο Επαρχιακός Λεμεσού, Στέλιος Νεάρχου, περιέγραψε με συγκινητικά λόγια τη στιγμή της δολοφονίας του Μάνου και του Γιώργου, αναδεικνύοντας τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των παλληκαριών μας. Τόνισε πως στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) υπάρχουν πολλοί σαν τον Γιώργο και τον Μάνο που δεν θα διστάσουν να δεχτούν σφαίρα για να σώσουν τον συναγωνιστή τους. Παράλληλα έστειλε το μήνυμα πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα λυγίσει κάτω από τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες, αλλά ο αγώνας για Εθνική δικαίωση δεν συνεχίσει μέχρι την τελική νίκη.
VTG 2685 e8564
Τελευταίος ομιλητής, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, ο οποίος τόνισε πως η Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αποτελεί ένα λιτό μνημόσυνο για τους άνανδρα δολοφονημένους Συναγωνιστές μας, ενώ είναι καθήκον όλων των Εθνικιστών να συνεχίσουν τον Αγώνα του Γιώργου και του Μάνου. Τόνισε πως ο Εθνικός Αγώνας που διεξάγει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν σταματά ποτέ καθώς το χρωστάμε στους νεκρούς μας, παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε από πάσα κατεύθυνση. Όσοι και αν ονειρεύονται πως με διάφορα τεχνάσματα και ύπουλες μεθοδεύσεις θα ανακόψουν τον Εθνικιστικό χείμαρρο, πλανώνται οικτρά.
VTG 2697 42e8c
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών