Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

ΚΚΕ εναντίον Μάρξ: Το Κομμουνιστικό Κόμμα εμφανίζεται ως προστάτης της ιδιοκτησίας!


Ως γνωστόν, στην Ελλάδα όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια), αλλά αυτό πια παραείναι απίστευτο:

«Το ΚΚΕ προειδοποιεί για τη λαϊκή κατοικία. Αν μπείτε στη διαδικασία πλειστηριασμών, δυο λέξεις: «Μολών λαβέ». Και πάρτε το χαμπάρι. Το ΚΚΕ θα κάνει τα πάντα μέσα από όλους τους μαζικούς φορείς που δουλεύει, θα προσπαθήσει να κινητοποιήσει όλους ώστε να ισχύσει το «μολών λαβέ» και δεν έχει «λαβέ», δεν θα τις πάρετε τις λαϊκές κατοικίες».

Μάλιστα! Τι παρατηρούμε εδώ; Πως υπάρχει ένα μαρξιστικό – λενινιστικό κόμμα...
(το «σταλινικό» το κρύβουν, γιατί ο «πατερούλης» είναι… κακόφημος!) που εμφανίζεται ως προστάτης της ιδιοκτησίας – που κατά τον… παππού Κάρολο (Μαρξ) είναι «κλοπή» (ο «παππούς» Κάρολος είναι απόλυτος στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» του και δεν εξαιρεί τη «λαϊκή κατοικία» – είτε βίλα στο Ψυχικό έχεις, είτε ένα σπιτάκι στη Δραπετσώνα, είσαι «κλέφτης», πάει και τελείωσε. Και το προϊόν της «κλοπής» –εν προκειμένω η «λαϊκή κατοικία»- πρέπει να γίνει… λαϊκή περιουσία, ήτοι να κρατικοποιηθεί από το σοσιαλιστικό κράτος).

Συμπέρασμα: αν… νεκρανασταίνονταν οι Μαρξ, Λένιν και Στάλιν και μάθαιναν για το νταβατζιλίκι (όπως λέγεται τουρκιστί η παροχή προστασίας) του ΚΚΕ προς τους μικροϊδιοκτήτες θα καλούσαν τον Κουτσούμπα και θα τον χόρταιναν… σκαμπίλια, για την πρωτοφανή διαστρέβλωση των ιδεών και πρακτικών τους. Αλλά, να μην ξεχνάμε μια… λεπτομέρεια: πως το ΚΚΕ δεν πιστεύει στην Ανάσταση νεκρών, οπότε τα τρυφερά μαγουλάκια του Κουτσούμπα δεν κινδυνεύουν από την οργή των «μεγάλων δασκάλων» του κομμουνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών