Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

Έκλεισαν κι επίσημα τα σύνορα οι σκοπιανοί: Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εποικίζουν την Ελλάδα!


Έκλεισαν κι επίσημα τα σύνορα οι σκοπιανοί: Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εποικίζουν την Ελλάδα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα με τα νέα δεδομένα θα γίνει η χώρα "υποδοχής και φιλοξενείας" όλων των..."κατατρεγμένων" με τον αμεσότερο κίνδυνο να διαλυθεί από τον εξωτερικό εχθρό...Πιο αναγκαία από πότε η εθνική εσωτερική συνοχή και αντίσταση σε αυτή τη λαίλαπα των λαθροεποίκων που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.
 
Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και την άμεση σύνδεση των ισλαμιστών καμικάζι με τις "προσφυγικές" ροές, ακόμη και τα Σκόπια ανακοίνωσαν το κλείσιμο των συνόρων τους, δίνοντας  στην απόφαση τους αυτή την μορφή τιμωρίας προς την χώρα μας.
Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις δηλώσεις του προέδρου του ψευδοκράτους, ο οποίος μεταξύ των άλλων κάνει λόγο για τις διαφορές με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας. Πιο συγκεκριμένα Γ. Ιβανόφ δήλωσε: "Οι μεταξύ μας διαφορές για....
το ζήτημα της ονομασίας δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την έλλειψη επικοινωνίας των υπηρεσιών ασφαλείας για ζητήματα που σχετίζονται με την Ισλαμική τρομοκρατία και το κύμα προσφύγων".
Ακόμη και ο Ιβανόφ υπογράμμισε πως θα ακολουθήσει την πρακτική των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαχωρίζονται οι πρόσφυγες πολέμους από τους οικονομικούς μετανάστες. Σε πλήρη εφαρμογή των λεγομένων του, προχώρησαν οι σκοπιανές αρχές επιτρέποντας την διέλευση μόνο Σύρων, Ιρακινών και Αφγανών.
Σήμερα, στον καταυλισμό της Ειδομένης επικρατεί μια εκρηκτική κατάσταση με τους εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανούς, Μαροκινούς, Ιρανούς και Σομαλούς να έχουν πραγματοποιήσει κατάληψη στην σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής τρέμουν όχι μόνο για την προσωπική τους ασφάλεια αλλά και για τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας. Άλλωστε ακόμη και οργανώσεις προειδοποιούν ότι οι συνθήκες στην περιοχή συνιστούν «υγειονομική βόμβα», έτοιμη να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες.
Οι χιλιάδες αυτοί λαθρομετανάστες που μένουν πίσω, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα "πάτρια" εδάφη τους. Όχι στις χώρες τους, στην Ελλάδα.
Κάτι τέτοιο άλλωστε διαβεβαιώνει τόσο η παρουσία του υπουργού λαθρομετανάστευσης Μουζάλα στην Ειδομένη, όσο και η ανθελληνική πολιτική της αριστερής κυβέρνησης των μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών