Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

velgio
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη σε ομηρία από τους κάποτε "καημένους οικονομικούς μετανάστες" εξ Ανατολών που... "Δεν ενσωματώθηκαν".  Η σειρά της Ελλάδος πλησιάζει...Η ώρα των Πατριωτικών Δυνάμεων φθάνει.

Ξεφεύγουν άσχημα τα πράγματα στην Ευρώπη με τον φόβο ενδεχόμενων τρομοκρατικών ενεργείων από τους τζιχαντιστές να εξελίσσεται σε τρομοκρατική υστερία.
   Το υπουργείο Εσωτερικών του Βελγίου έκανε λόγο για «σοβαρή και άμεση απειλή» και ανακοίνωσε την αναβολή των πρωταθλημάτων σε πρώτης και δεύτερη κατηγορία.
 «Έχουμε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να πούμε ότι η απειλή είναι ξεκάθαρη και άμεση,» είπε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Ντιτιέρ Ρειντερς.
Η βελγική υπηρεσία ασφαλείας (OCAM) αύξησε το....
επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή για την πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4, κάνοντας λόγο για «επικείμενη απειλή».
«Μετά από νέα αξιολόγηση της υπηρεσίας ασφαλείας που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή αυξάνεται για την πόλη των Βρυξελλών στο επίπεδο 4
Μάλιστα, στο Βέλγιο έγινε σύλληψη ενός υπόπτου για συμμετοχή στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, σύμφωνα με τη βελγική ομοσπονδιακή αστυνομία.
Να σημειωθεί ότι όλοι οι σταθμοί του μετρό στις Βρυξέλλες θα παραμείνουν κλειστοί όλο το Σαββατοκύριακο και το τραμ δεν θα λειτουργήσει ,  όπως ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία μεταφορών της πρωτεύουσας του Βελγίου, έπειτα από την αύξηση του επιπέδου συναγερμού για την τρομοκρατία στο ανώτατο όριο εξαιτίας μιας «επικείμενης απειλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών