Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

“Κυράτσες σε απόγνωση”: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την Χρυσή Αυγή - Θρήνος στην εκπομπή του Πρετεντέρη!

Η πλήρης αποτυχία του συστήματος αναφορικά με την προσπάθεια περιορισμού της ολοένα αυξανόμενης απήχησης της Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά στην εκπομπή - παρωδία του Πρετεντέρη.

Ο καθ΄ έξιν λασπολόγος των Ελλήνων Εθνικιστών προσέφερε χθες φιλόξενο στασίδι στους συνήθεις ύποπτους Κανέλλη, Καραμανλή, Χριστόπουλο και Αυλωνίτου με μοναδικό σκοπό να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Απέτυχαν παταγωδώς!

Αρχικά, οι κυρίες της Βουλής ξεκατινιάστηκαν με προσωπικές επιθέσεις και χρεώνοντας το "φαινόμενο Χρυσή Αυγή"...
η μία στο κόμμα της άλλης.

Η Καραμανλή υποστήριζε πως οι συριζαίοι εξέθρεψαν την Χρυσή Αυγή μαζί με τους αγανακτισμένους. Η Αυλωνίτου από την πλευρά της δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου (!) -ενώ ο Σύριζα που έφερε το τρίτο Μνημόνιο είναι... αντισυστημικός- και ότι φταίει η ΝΔ για την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών λόγω... Μπαλτάκου!

Η Κανέλλη επανέλαβε τις γνωστές μπούρδες του ΚΚΕ που δεν τις πιστεύει πια ούτε ο πιο λοβοτομημένος μπολσεβίκος, ενώ τραμπούκισε και τον εκπρόσωπο των Ποντίων, Γιώργο Βαρυθυμιάδη που τόλμησε να επιτρέψει στα παιδιά της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Τέλος, ο "καθηγητής" και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Σύριζα Χριστόπουλος είπε το γνωστό παραμύθι περί εγκληματικής οργάνωσης και όλοι μαζί σφάχτηκαν για το αναπόφευκτο: Ό,τι και να κάνουμε, όσα ψέμματα και να πούμε η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει! 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών