Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

Πολιτική σχιζοφρένεια: Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα!

Με την «πρώτη φορά αριστερά» ο πολιτικαντισμός περνάει σε νέα επίπεδα. Έως τώρα γνωρίζαμε τις κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων και το πώς άλλα έλεγαν ενώπιον του κόσμου τους και άλλα ενώπιον των «διεθνών εταίρων». Τώρα, όμως, νέα «ήθη» και «έθιμα» αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τη μνημονιακή στροφή του Σύριζα. Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιτίθεται στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» που μαστίζουν τον κόσμο της εργασίας. Κοινώς, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε μαχητική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα.
Πρόκειται, προφανώς, για....
μία αντίφαση στην ίδια την συλλογική προσωπικότητα του κυβερνώντος κόμματος, επί της ουσίας μπορεί μονάχα η ψυχιατρική να αποφανθεί, όμως είναι σαφείς οι ενδείξεις μίας επιθετικής σχιζοφρένειας και ενός διπολισμού ανάμεσα σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα εφαρμογής των μνημονίων και ενός θαμμένου υποσυνείδητου αριστερισμού, ο οποίος παλεύει να επανέλθει στην επιφάνεια. Ουσιαστικά στο σώμα του Σύριζα παλεύουν δύο πολιτικαντισμοί. Αυτός της κυβερνήσεως και αυτός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.
Είχαμε συνηθίσει την… αστάθεια Σαμαρά, όμως τώρα βλέπουμε ότι και ο Σύριζα πάει για ζουρλομανδύα. Συνεπώς, το συμπέρασμα έρχεται αβίαστα. Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την… ψυχική υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών