Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ «ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!

nea_dhmokratia_tromokratia
Γράφει ο Αντίοχος

Αντί να κρύβεται αυτές τις ώρες ο Δένδιας (λόγω των καταγγελιών Πανούση για σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία – η οποία υπήρχε ασφαλώς και πριν από την «πρώτη φορά αριστερά», επί νουδούλας…), έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Βήματος.
Και τι είπε ο άνθρωπος που επί των ημερών του δόθηκε άδεια… αποδράσεως στον Ξηρό και αφηνόταν να αλωνίζει ο Μαζιώτης; Αποκάλυψε –μάλλον από… κεκτημένη ταχύτητα- πως ήταν γνώστης αυτής της κατάστασης (των σχέσεων συριζαίων – κόκκινων ληστοτρομοκρατών), αλλά δεν έκανε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδού η παραδοχή του:
«Στοιχεία επαφών, παρακλαδιών που θα....
μπορούσαν να έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την τρομοκρατία, δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα. Το ξέρουμε πάρα πολλά χρόνια. Το ξέρουμε όλοι, όχι μόνο εγώ. Εάν όμως αυτή η επαφή ενέχει κάποια στοιχεία που στρέφονται κατά της ζωής ή οτιδήποτε, κατά της δυνατότητας ενός υπουργού να εκτελέσει το καθήκον του, τότε γίνεται εξαιρετικά βαρύ, γιατί θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την εξής ειδοποιό διαφορά. Ότι όταν ήμουν εγώ υπουργός, δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Άρα, οποιοδήποτε στέλεχος είχε την οποιαδήποτε επαφή με την τρομοκρατία, δεν μπορούσε να επηρεάσει την κυβέρνηση».
Καταλάβατε τι είπε; Πως ενώ ήξερε για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ληστοτρομοκρατών, δεν έκανε τίποτα γιατί το νταραβέρι τους «δεν μπορούσε να επηρεάσει την κυβέρνηση»!
Ενώ η Χρυσή Αυγή, που ως νόμιμο πολιτικό κόμμα «επηρέαζε την κυβέρνηση» -υπό την έννοια ότι «έκοβε» ψήφους από την νουδούλα- έπρεπε δια σκευωρίας να χαρακτηριστεί «εγκληματική οργάνωση»!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο… μέγας φασιστοφάγος Δένδιας, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει γιατί είχε βάλει κάγκελα μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη:
«Επί δύο χρόνια, εγώ δεν είχα επιτρέψει να πατήσει κανείς στον Άγνωστο Στρατιώτη. Είχα εξηγήσει στην ΕΛΑΣ ότι δεν είναι δυνατόν το ιερότερο μνημείο των αγώνων του Έθνους να πατιέται, πόσω μάλλον από ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών