Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2015

Το 99% των βιαστών στη Δανία είναι "απρόσκλητοι" εξ' Ανατολών...;! Τυχαίο;! Δε νομίζω...

20151212080544
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα αποτελέσματα είναι ηχηρότατο χαστούκι στους θιάσωτες της...κοινωνικής ενσωμάτωσης των "λαθρομεταναστών" και της ιδεοληψίας περί διάθεσης των τελευτάιων να εναρμονιστούν με την κουλτούρα της Ευρώπης... Οι Ελληνίδες "αλληλέγγυες" καλού - κακού να φορούν και...τσίγγινο σώβρακο όταν κυκλοφορούν ανάμεσα με...."κατατρεγμένους".
 

Σε μια κίνηση με προφανή σκοπό την προστασία των γυναικών της (για να ξέρουν ποιοι είναι οι επικίνδυνοι και να τους προσέχουν…), προχώρησε η Δανία, αποκαλύπτοντας πίνακα με τα στατιστικά στοιχεία των εθνοτήτων των βιαστών που έχουν συλληφθεί στην χώρα.
Όπως βλέπουμε, πρώτοι στον πίνακα –και με διαφορά- είναι οι Σομαλοί και ακολουθούν οι Μαροκινοί, οι....
Λιβανέζοι, οι Ιρανοί, οι Ιρακινοί, οι Πακιστανοί, οι Τούρκοι και οι Αφγανοί. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι, είναι οι Δανοί. Όπως βλέπουμε, σχεδόν κατά 99% οι βιαστές των γυναικών στην Δανία είναι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες και μουσουλμάνοι. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Αλήθεια, η Ελλάδα γιατί δεν ανακοινώνει τα στοιχεία που σίγουρα έχει η αστυνομία με τις εθνικότητες των συλληφθέντων βιαστών, ώστε να έχουν το νου τους οι Ελληνίδες; Μήπως γιατί θα είναι ανάλογα με αυτά των βιαστών της Δανίας και θα ενισχυθεί ο… «ρατσισμός»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών