Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2015

Και η Νουδούλα στο… «Κλουβί με τις τρελές» - Υπερψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών


Και η Νουδούλα στο… «Κλουβί με τις τρελές» - Υπερψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών

Γράφει ο Αντίοχος

Εκεί που ήμουν έτοιμος να γράψω ένα σχόλιο για τη δύσκολη θέση της νουδούλας με το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης» των ομοφύλων ζευγαριών (δύσκολη, όχι γιατί έχει αντίρρηση, αλλά για να μην δυσαρεστήσει την Εκκλησία και την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της, που είναι άνθρωποι με παραδοσιακές αρχές και τους στρέψει προς το μοναδικό κόμμα που τις υπερασπίζεται, την Χρυσή Αυγή…) έρχεται η είδηση ότι αποφάσισε ομοφώνως να το υπερψηφίσει!
Αυτή ήταν και η εισήγηση του μεταβατικού προέδρου της Πλακιωτάκη προς τους βουλευτές του κόμματος. Και για να κάνει τέτοια εισήγηση ο μεταβατικός και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από....
τις εσωκομματικές εκλογές, σημαίνει ότι το συζήτησε το θέμα με τους τέσσερις υποψηφίους και συμφώνησαν όλοι τους – ίσως είναι και το μόνο πράγμα με το οποίο συμφώνησαν επιτέλους όλοι οι… μνηστήρες της νουδούλας!
Από την άλλη, οι… κακές γλώσσες λένε πως υπήρχε έντονος προβληματισμός για την ψήφιση ή μη του Συμφώνου, αλλά υπήρχε μια ισχυρή ομάδα βουλευτών που το υποστήριζε… φανατικά, λόγω του ότι οι βουλευτές αυτοί καίγονται να γίνει νόμος του κράτους για… προσωπικούς λόγους (θέλουν να «παντρευτούν» με τα ταίρια τους…), κι έτσι πήγαν περίπατο οι όποιοι προβληματισμοί.
(ΥΓ): Όπως ήρθαν τα πράγματα, κλείνω με μια… ευχή προς τους… αδημονούντες της νουδούλας: και τώρα μπορείτε να πα να παντρευτείτε!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών