Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 13, 2015

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ: ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΠΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όλα τα μέσα χρησιμοποιούν πλέον οι σάπιοι δημοκράταροι του γαλλικού πολιτικού κατεστημένου, προκειμένου να σταματήσουν την επέλαση του κόμματος Λεπέν. Έτσι, ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της χώρας Μανουέλ Βαλς, έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμα και με εμφύλιο πόλεμο αν κερδίσει το κόμμα Λεπέν: «Έχουμε φθάσει σε μια ιστορική στιγμή όπου η επιλογή για τη χώρα μας είναι ανάμεσα σε δύο. Η μία είναι η άκρα δεξιά, η οποία σημαίνει...
βασικά διαίρεση, μια διαίρεση που μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο. Η άλλη επιλογή, είναι η ψήφος υπέρ των δημοκρατικών αξιών, που σημαίνουν μια χώρα ανοικτή σε ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες…».

Τι εννοεί ο σοσιαλιστής… ποιητής; Σαφώς, προειδοποίησε –εκβιάζοντας έτσι τους ψηφοφόρους-πως αν κερδίσει τις εκλογές το κόμμα Λεπέν (μην διευκρινίζοντας αν εννοεί αυτές τις εκλογές ή τις προεδρικές του 2017), το σύστημα θα βάλει τα τσιράκια του, τους ξεφτιλισμένους αριστεριστές, σε συνεργασία με τους διάφορους ξένους που έχουν γίνει… Γάλλοι στα χαρτιά, να μην αφήσουν λίθο επί λίθου!

Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη… «δημοκρατία» τους! Η οποία όμως –κι εδώ και στην Γαλλία και παντού- είναι ευτυχώς στα… τελευταία της!

2 σχόλια:

  1. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η πληθυσμιακη αλλοιωση. Ουτε η οικονομια ουτε τιποτε αλλ. Μονο μη βγει καποιος που θα σταματησει τους λαθροεποικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι φαίνεται από τις δηλώσεις του συγκεκριμένου κυρίου η αριστερά αντέχει την δημοκρατία μόνο όταν μετά από εκλογές αυτή είναι στην διακυβέρνηση της χώρας. Αν ο λαός επιλέξει εθνικιστές τότε μόνο ο εμφύλιος υπάρχει σαν προοπτική.

    Ά, ρε φασιστοειδείς σοσιαλοκομουνιστές παπατζήδες βρεγμένη σανίδα που θέλετε.

    Ώστε δημοκρατία υπάρχει μόνο όταν ο λαός ψηφίζει αριστερούς να κυβερνήσουν αλλά όταν ψηφίζει εθνικιστές είναι ανεπίτρεπτο, ε;

    Αριστερά λαμόγια του κερατά.

    Νικόλα να τα έχεις υπόψη σου αυτά όταν έρθει η ώρα σου. Και οι δικοί μας οι αριστεροί τα ίδια καθάρματα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών