Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

Εθνικό έγκλημα: Οι τούρκοι παίρνουν τους νέους της Θράκης και τους επιστρέφουν γενίτσαρους!


Εθνικό έγκλημα: Οι τούρκοι παίρνουν τους νέους της Θράκης και τους επιστρέφουν γενίτσαρους!

Σε πλήρη αδράνεια το ελληνικό κράτος και οι ελληνικές αρχές στην Θράκη μπροστά στην εκπαίδευση σκληροπυρηνικών μουσουλμανικών στοιχείων με τις ευλογίες της Άγκυρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου τόσο η Τουρκία όσο και το παράνομο τουρκικό προξενείο πίεζουν ασφυκτικά ώστε τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων της περιοχής να μεταφέρονται μόλις τελειώσουν το δημοτικό σε ιμάμ χατίπ της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να πάρουν πτυχία θεολογίας και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα ως "ιμάμηδες".
Μάλιστα, στις οικογένειες οι οποίες επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά αυτά ισλαμικά γυμνάσια δίνονται επιδόματα και κίνητρα, καθώς οι....
τουρκοσύλλογοι της Θράκης αναλαμβάνουν τα έξοδα φοίτησης, παραμονής και διατροφής των παιδιών σε όλη την διάρκεια των σπουδών τους. Επιπροσθέτως χορηγείται από το παράνομο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής στις οικογένειες αυτές ειδικό επίδομα τον μήνα ύψους 300 ευρώ.
Τι είναι όμως το ιμάμ χατίπ; Την απάντηση την παίρνουμε από το δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τα ιμάμ χατίπ είναι ισλαμικά φονταμενταλιστικά γυμνάσια τα οποία ουσιαστικά διδάσκουν την ενότητα κράτους - Ισλάμ και προωθούν την εξτρεμιστική ιδεολογία, με τις ευλογίες και την ενεργό υποστήριξη του Ταγίπ Ερντογάν".
Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, και την δημόσια παραδοχή τόσο του Μουζάλα όσο και του υπουργού εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέβ ότι οι τζιχαντιστές είχαν περάσει από την Ελλάδα, καθίσταται σαφές ότι με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης υψώνεται η σημαία του εξισλαμισμού όχι μόνον στην ελληνική επικράτεια αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Άλλωστε εν ενεργεία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση με την Άγκυρα και προσφάτως ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπου κατ' εντολήν των διεθνών τοκογλύφων αποφάσισε τις κοινές περιπολίες με το ανθελληνικό κράτος της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών