Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

Έσπασε κάθε ρεκόρ η ανεργία με την “πρώτη φορά αριστερά”

Σε εθνική και κοινωνική αυτοκτονία οδηγούνται οι Έλληνες με τις μνημονιακές πολιτικές αριστερών και δεξιών κυβερνήσεων. Στοιχεία σοκ του ΟΑΕΔ που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι το ποσοστό τον εγγεγραμμένων άνεργων κατά τον μήνα Νοέμβριο αυξήθηκε σημαντικά, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο.

Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Οκτώβριο οι αναζητούντες εργασία εγγεγραμμένοι στον Οργανισμό ανερχόταν στους 965.985 και σε διάστημα ενός μηνός έφτασαν...
τα 1.034.730 άτομα.

Τραγικό επίσης είναι και το γεγονός ότι τον αριθμό αυτό εκπροσωπούν μακροχρόνια άνεργοι, καθώς όπως προκύπτει από τα μητρώα του ΟΑΕΔ το 54,24%, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, ενώ οι άνδρες είναι 330.885 (39,19%) και οι γυναίκες 513.423 (60,81%), ηλικίας 30 - 44 ετών σε ποσοστό 40,12% και 45 - 54 ετών το 22,14%.

Άξιο απορίας είναι πως η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς εγγυάται την περιβόητη ανάπτυξη όπως πρόσφατα η ξοφλημένη ΝΔ, μια ανάπτυξη η οποία δεν θα έρθει ποτέ εφόσον φρόντισε να ξεπουλήσει την περιουσία των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους και να εντάξει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στον ήδη καρκινικό κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών