Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

Οι...τελευταίες εσωκομματικες εκλογές της...ΝΔ

Γράφει ο Αινείας

"Μαζική" χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τα περισσότερα διεφθαρμένα ΜΜΕ. "Κερδίζει το στοίχημα της συμμετοχής..."και άλλες τέτοιες παρόμοιες φράσεις με πρόδηλο στόχο την κινητοποίηση των ψηφοφόρων να προστρέξουν στις κάλπες για την ανάδειξη του....νέου υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων και μελλοντικό διαχειριστή αιματηρών Μνημονίων, καθώς ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι έχουν με στόμφο δηλώσει την πίστη τους στην τήρηση των...συμβολαίων θανάτου του ελληνικού, με τους δανειστές.

Πέρασα από 7 εκλογικά τμήματα σήμερα και διέκρινα τα εξής:

- Κομματικούς εγκάθετους κάθε ηλικίας που με βασιλικό ύφος περιφερόντουσαν στις αίθουσες, κραδαίνοντας έναν καφέ και μια εφημερίδα - ένδειξη...μαχητικότητας και ιδεολογικής κατάρτισης - και με γλοιώδη χαμόγελα να υποδέχονται όσους έσπευδαν να ψηφίσουν.

- Ψηφοφόρους που....
το 90% ήταν άνω των 50+, με τη νεολαία να απουσιάζει και να γυρίζει την πλάτη σε ένα ξεπερασμένο, ανήθικο κόμμα που την οδήγησε στη...μετανάστευση, και ποινικοποίησε τα όνειρά της.


Καταλήγω στο εξής συμπέρασμα από τα παραπάνω:

Το φιάσκο του Νοεμβρίου ήταν τόσο ηχηρό, που ακόμη και σήμερα που, τυχαία;!, τα καταστήματα είναι ανοιχτά και υπάρχει λόγος ο κόσμος να βγει από το σπίτι, το μνημονιακό απόκομμα της ΝΔ, αδυνατεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον, παρά τη συστηματική και άοκνη προπαγάνδα όλης της εβδομάδας από τα ΜΜΕ, της μεγαλύτερης μερίδας των ψηφοφόρων πλην των...υπνοβατών που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον...καναπέ και την TV, αδρανείς με την κουτσουρεμένη σύνταξη, την οποία τους...έκοψε το κόμμα που ψηφίζουν για να θρέψει τους...λαθρομετανάστες.

Δε μπορώ να φανταστώ ποιοι θα συνεχίσουν να ψηφίζουν το συνονθύλευμα φαιδρών, κλεφτών και προδοτών τις επόμενες ώρες, γνωρίζω ωστόσο ότι η νεολαία έχει επιλέξει το Ριζοσπαστικό Εθνικισμό για να εναποθέσει τις ελπίδες της, την πίστη της και τις δυνάμεις της για να αλλάξει το ρου της Ιστορίας.

Η ΝΔ έχει, σύμφωνα και με το...πελατολόγιο - ψηφοφόροι της (μόνο έτσι τους αξίζει να χαρακτηριστούν), χρονικό όριο..ζωής, που φθάνει σύντομα στο τέλος του και σχετίζεται άμεσα και με τις ηλικίες που την επιλέγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών