Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Πούτιν: Η τουρκία θα πληρώσει για τα ειδεχθή της εγκλήματα κατά της Ρωσίας


Πούτιν: Η τουρκία θα πληρώσει για τα ειδεχθή της εγκλήματα κατά της Ρωσίας

Αιχμές και κατά της Δύσης: Μη χρησιμοποιείτε τους τρομοκράτες όπως και όταν σας βολεύει!

Την ετήσια αναφορά του προς τον Λαό σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ρωσικά πράγματα έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν. Βεβαίως, η ομιλία αυτή δεν θα μπορούσε παρά να έχει πολλές αναφορές σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της καταρρίψεως του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους και των ρωσοτουρκικών σχέσεων.
Ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος στα γεγονότα των τελευταίων ημερών είπε ότι η Άγκυρα θα μετανιώσει «περισσότερο από μια φορές» την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού και σημείωσε με έμφαση ότι η Μόσχα δεν θα αγνοήσει τη βοήθεια της Τουρκίας στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Το πολεμικό κλίμα έγινε σαφές όταν....
σημείωσε ότι «αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν γι' αυτό το ειδεχθές έγκλημα με μερικούς περιορισμούς τότε είναι βαθύτατα γελασμένοι».
Ο Πούτιν αναφέρθηκε και στην υποκριτική στάση των δυτικών, οι οποίοι εξόπλισαν το Ισλαμικό Χαλιφάτο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους γεωπολιτικούς σκοπούς τους. Συγκεκριμένα, κάλεσε τους δυτικούς να μην το το... παίζουν σε διπλό ταμπλό και να χρησιμοποιούν τις τρομοκρατικές ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Από τις αναφορές του Πούτιν δεν έλειψε και το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης και της τρομοκρατίας, όπως αυτή εκφράστηκε προσφάτως στη Γαλλία.
Ο Ρώσος πρόεδρος συγκεκριμένα είπε ότι «είναι αδύνατον να νικήσουμε τη διεθνή τρομοκρατία, ειδικά όταν τα σύνορα είναι ανοιχτά». Αυτό δείχνει για άλλη μία φορά και με έναν ακόμα τρόπο πόσο εγκληματική και υποκριτική είναι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και πόσο δίκιο έχει η Χρυσή Αυγή που καλεί την ελληνική κυβέρνηση να υπερασπιστεί επιτέλους το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και όχι την ιδεοληψία της.
Διαβάστε επίσης: Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεμπρόστιασε τους “γείτονες”: Ντοκουμέντα για συνεργασία τουρκίας με ISIS - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών