Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεμπρόστιασε τους “γείτονες”: Ντοκουμέντα για συνεργασία τουρκίας με ISIS - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κενό πέφτουν οι διθυραμβικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερτογάν, ο οποίος -προς απάντηση των κατηγοριών για στενή συνεργασία της Τουρκίας με το ΙSIS- προ ολίγων ημερών τόνισε πως εάν αποδειχτεί αγορά πετρελαίου από τους ισλαμιστές θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχονται να επιβεβαιώσουν την στενή συνεργασία του τουρκικού κράτους με την...
ισλαμική τρομοκρατία.



Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε διεθνή μέσα, ο Ρώσος υφυπουργός  Άμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ, παρουσίασε οπτικοακουστικό υλικό από το οποίο προκύπτει η εμπλοκή της Τουρκίας σε παράνομη συναλλαγή πετρελαίου με το ISIS. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μάλιστα δείχνει τους ενόχους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τον τούρκο πρόεδρο, Ερντογάν και μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας τα έσοδα από τις μπίζνες της Τουρκίας με το πετρέλαιο, από εκτάσεις που τελούν υπό έλεγχο των τζιχαντιστών, χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να ενισχυθεί η τουρκική ηγεσία, αλλά για να χρηματοδοτηθούν και οι τρομοκράτες. «Η Τουρκία κλέβει από τους γείτονές της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Άμυνας, ενώ επισήμανε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να καταθέτει στοιχεία.

Σύμφωνα με τον αν. υπουργό Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ η Ρωσία γνωρίζει 3 βασικές διαδρομές του κλεμμένου πετρελαίου από την Συρία και το Ιράκ προς την Τουρκία, διαδρομές τις οποίες παρουσίασε σε χάρτες, δορυφορικές εικόνες και video. Ο κύριος αγοραστής του πετρελαίου είναι η Τουρκία, ενώ μεγάλες ποσότητες καταλήγουν μέσω της εταιρίας του Μπιλάλ Ερντογάν (υιού του προέδρου της Τουρκίας) στις αγορές της Δύσης και στο Ισραήλ.

Τα έσοδα από το παράνομο εμπόριο ανέρχονται σήμερα σε 1,5 εκατ. δολάρια ανά ημέρα, ενώ πριν ξεκινήσουν τους βομβαρδισμούς οι Ρώσοι αυτά τα έσοδα ήταν 3 εκατ. δολάρια ημερησίως. Τους τελευταίους δύο μήνες η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει καταστρέψει 32 πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, 11 διυλιστήρια, 32 διαμετακομιστικά κέντρα και 1.080 πετρελαιοφόρα φορτηγά των τζιχαντιστών.

Στα video που παρουσίασε ο αν. υπουργός Άμυνας φαίνονται αεροπορικοί βομβαρδισμοί πετρελαϊκών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην κατοχή των τζιχαντιστών, καθώς και αεροπορικές επιθέσεις εναντίον πετρελαιοφόρων οχημάτων.

Γίνεται πλέον σαφές σε όλους ότι η πολιτική ηγεσία της Άγκυρας είναι σύμμαχος των κανιβάλων ισλαμοσυμμοριτών, εν πλήρει γνώση της Ουάσιγκτον, δηλαδή η Τουρκία όπως και οι ΗΠΑ είναι σύμμαχοι και αυτουργοί των δολοφονιών που έχουν διαπράξει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αφού με τα έσοδα από το παράνομο εμπόριο πετρελαίου οι κανίβαλοι χρηματοδοτούσαν προμήθειες πυρομαχικών και όπλων.

Κατόπιν των παραπάνω φαίνεται πως η Ευρώπη έχει μπει σε επικίνδυνη τροχιά, με την Ελλάδα να ακολουθεί σαν πιστό σκυλί τα αφεντικά της. Καθίσταται σαφές πως η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας αποτελεί το βασικό όχημα εισαγωγής της τρομοκρατίας στην χώρα μας αλλά και πανευρωπαϊκά.

Η οποιαδήποτε χρηματοδότηση της Τουρκίας προκειμένου να συμβάλλει στην λύση του λαθρομεταναστευτικού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Η Τουρκία ουδέποτε ήταν η λύση του προβλήματος, αντιθέτως ήταν και  συνεχίζει να αποτελεί το ίδιο το πρόβλημα όχι μόνον για την Ελλάδας αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών