Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ;

skopia2

Έχετε ποτέ δει τριτοκοσμικούς που περιμένουν σε κάποιο Δημόσιο Νοσοκομείο για να πάρουν από το αυτόματο μηχάνημα αριθμό προτεραιότητας πώς συμπεριφέρονται όταν το μηχάνημα ξεκινήσει να διανέμει εισιτήρια;
Τους έχετε δει να περιμένουν σε πολυπληθή σειρά λεωφορείων και να προσπαθούν να επιβιβαστούν όταν το μεταφορικό όχημα σταματήσει στη στάση;
Και στις δυο περιπτώσεις παρακάμπτουν αυτούς που αναμένουν υπομονετικά στη σειρά τους, σπρώχνουν, απωθούν, μόνο που δεν λακτίζουν τους παρευρισκόμενους. Γιατί;
Διότι αυτή είναι η κουλτούρα τους, αυτός είναι ο....
τρόπος ζωής τους, έτσι λειτουργούν οι κοινωνίες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν απρόσκλητοι.
Με τη δική τους λογική για να πάρεις αριθμό προτεραιότητας ή για να επιβιβαστείς στο μεταφορικό μέσο πρέπει να φερθείς πρωτόγονα και απολίτιστα. Η πνευματική τους εμβέλεια δεν μπορεί να επεξεργαστεί και να καταχωρήσει ως βασικό παράγοντα κοινωνικής συμπεριφοράς την κοσμιότητα.
Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι οι καθημερινές συγκρούσεις και τα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην περιοχή της Ειδομένης. 
Λαθρομετανάστες πετροβολούν, άλλους λαθρομετανάστες Συριακής καταγωγής επειδή τους επιτρέπεται η διέλευση των συνόρων ή συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις.
Από την πλευρά τους οι δυνάμεις ασφαλείας των Σκοπίων ακολουθούν μια ανυποχώρητη τακτική εμποδίζοντάς τους να εισέλθουν στα εδάφη τους –και πολύ καλά κάνουν- και επίσης πραγματοποιούν πολύ αυστηρούς ελέγχους. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα αυτοί που απωθούνται να εκδηλώνουν το μοναδικό συναίσθημα που έχουν διδαχθεί και με το οποίο έχουν μεγαλώσει στις πατρίδες τους. Το μίσος και την οργή.
Είναι ακριβώς το ίδιο με το να απορριφθεί κάποιος από τις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και να επιτεθεί εναντίον αυτών που πέτυχαν. Αν και σε λίγο καιρό με τις μεταρρυθμίσεις που θα προχωρήσουν οι κύριοι Φίλης και Λιάκος στα ΑΕΙ θα εισέρχονται όλοι άνευ εξετάσεων, λες και είναι καφενείο.
Το ζητούμενο όμως και αυτό που τελικά έχει σημασία δεν είναι η ψυχολογική και κοινωνική ανάλυση της συμπεριφοράς των λαθρομεταναστών, αλλά η κατάληξη και η εκτόνωση αυτού του μίσους και της οργής, όταν συνειδητοποιήσουν ότι η διέλευση των συνόρων είναι αδύνατη.
Όταν οι 3.000 ξενόφερτοι και απρόσκλητοι τριτοκοσμικοί που στοιβάζονται στην Ειδομένη, δεν έχουν πλέον προοπτική εξόδου από τη Χώρα και στραφούν εναντίον της τοπικής κοινωνίας, ξεκινώντας επιθέσεις, πλιάτσικο και βιαιοπραγίες  εναντίον των κατοίκων.
Και μην πει κάποιος υπερβολές, ρατσισμός και ξενοφοβία.
Εδώ το καλοκαίρι μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους για να επιβιβαστούν σε πλοίο που θα τους μετέφερε στον Πειραιά. Έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους στα νησιά γιατί αργούσαν οι διαδικασίες ταυτοποίησης. Και ήδη από τις 19 Νοεμβρίου, όπως αναφέραμε σε χθεσινό κείμενο, έχουν κλείσει τις σιδηροδρομικές γραμμές. Αφού λοιπόν σε πρώτη φάση δεν σέβονται και περιφρονούν τη Χώρα που τους φιλοξενεί και τους σιτίζει, που τους περιθάλπει και τους φροντίζει προβαίνοντας σε εκβιαστικές πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, πώς είναι δυνατόν να σεβαστούν την καθημερινότητα του εντόπιου πληθυσμού και των περιουσιών τους;
Όπως είπε και ο «χαρισματικός» αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αφού δεν μπορούν να διέλθουν τα σύνορα θα τους μεταφέρει στην Αθήνα. Ειλικρινά πολύ θα θέλαμε να δούμε πώς θα πραγματοποιηθεί αυτό. Μήπως ο εν λόγω κύριος θεωρεί ότι μόλις οι αστυνομικές αρχές τους ανακοινώσουν ότι φεύγουν από την παραμεθόριο, θα το δεχθούν και θα πειθαρχήσουν;
Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και της πολιτικής των διάτρητων συνόρων που εδώ και ένα έτος εφαρμόζει η κυβέρνηση των δοσίλογων και ανθελλήνων έχει αρχίσει πλέον να ορθώνεται εμπρός στον Ελληνισμό, όχι απλά σαν οικονομικό, κοινωνικό ή πολιτισμικό πρόβλημα, αλλά σαν ολέθριος κίνδυνος ανεξέλεγκτης βίας και καταστροφής.
Ενώ λοιπόν ολόκληρη Ευρώπη, ισχυρές δυτικές οικονομίες κάτω από το δυσβάστακτο βάρος αυτής της νέας πανώλης ασφαλίζουν τα σύνορά τους και σχεδιάζουν μέτρα για τον περιορισμό, η κυβέρνηση των ανικάνων, ανεύθυνων και ανεπαρκών κινείται ακόμη στο παράλληλο σύμπαν των νοσηρών ιδεοληψιών και του ηθελημένου εθνομηδενισμού.
Η λαθρομετανάστευση έχει πλέον εξελιχθεί σε μια μάστιγα που δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, στείρους συναισθηματισμούς και σπαραξικάρδιους γογγυσμούς, ούτε εναπόκειται στην συνεργασία και στην κατανόηση εκ μέρους των εισβολέων διότι εκ των προτέρων δεν υπάρχουν.
Αντιμετωπίζεται μόνο με σφράγισμα των συνόρων, άμεση απομάκρυνση των λαθραίων αλλοδαπών και αυστηρότατους ελέγχους κατά την είσοδο στη Χώρα.
Επίσης με αυστηρές ποινές για εγκλήματα που διαπράττουν λαθρομετανάστες και που είναι σε καθημερινή βάση.
Αλλά αυτό μόνο μια σθεναρή Εθνικιστική κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει, μια κυβέρνηση που προτάσσει την ευημερία, την πρόοδο και την ασφάλεια της Χώρας, καθώς και την ομαλότητα της καθημερινότητας των Πολιτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών