Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015

Η Χρυσή Αυγή αναπτύσσει δραστηριότητα και στην Ευρώπη - Εκδήλωση κατά της λαθρομετανάστευσης μέσα στην Ευρωβουλή

Ομάδα Συναγωνιστών από διάφορες Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος αλλά και από την Κύπρο συμμετείχε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Στην εκδήλωση με θέμα "Λαθρομετανάστευση: Απειλή ή πρόβλημα" ο Στρατηγός Επιτήδειος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για...
την μετανάστευση και τις επιπτώσεις της στην Ευρώπη.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε η εκδότρια της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά, η οποία τόνισε την ανάγκη για διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής ταυτότητας αλλά και την Ευρώπη που οραματίζονται οι Εθνικιστές. Χαιρετισμό επίσης έκανε και ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, Φώτιος Γραικός.



Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του κλιμακίου έγινε περιήγηση στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ενημέρωση σχετικά με τις αρμοδιότητες, την ιστορία και τις πολιτικές ισορροπίες που ισχύουν στο Ευρωκοινοβούλιο.





Μετά τους Έλληνες ομιλητές τον λόγο έλαβαν ο Βέλγος, Alain Escada, Πρόεδρος του Ινστιτούτου για την υπεράσπιση της Χριστιανικής ταυτότητας και από την Γαλλία ο Emmanuel Delhoume επικεφαλής του Δικτύου για τους Χριστιανούς στην Πολιτική και την Κοινωνία.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...9 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:57 μ.μ.

    Μπράβο σε όλους τους Συναγωνιστές που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα αυτό. Μπράβο στον Ευρωβουλευτή μας και Στρατηγό κ.Επιτήδειο καθώς και στη Σύζυγο του κ.Παππά την κ.Δημοπούλου και στον Φώτη τον Γραικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών