Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, ο πατριώτης (και καθόλα συμπαθής) υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε με αφορμή το πρόσφατο μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, την «πλήρη και καθολική» απαγόρευση της εισόδου Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Νότια Καρολίνα.  

Ε, δεν πρόλαβε να το πει κι έπεσαν να τον φάνε οι ιέρακες της… πολιτικής ορθότητας! Με πρώτους τους νεοταξίτες...
που υπάρχουν μέσα στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων. Έτσι, ο αντίπαλός του για το χρίσμα και γόνος των ηλιθίων Μπους, Τζεμπ, τον αποκάλεσε «ανισόρροπο». Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσένι είπε ότι η δήλωση του Τραμπ «είναι αντίθετη με όλα όσα εκφράζουμε και πιστεύουμε». Ο έτερος αντίπαλός του για το χρίσμα, Τζον Κάσιτς δήλωσε ότι «Πρόκειται πάλι για την εξοργιστική διχόνοια που χαρακτηρίζει την κάθε ανάσα του Τραμπ»και η πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων του Νιού Χαμσάιρ, Τζένιφερ Χορν είπε ότι «Πρόκειται για αντι-Ρεπουμπλικάνικη δήλωση. Είναι αντισυνταγματική. Και είναι αντι-αμερικάνικη».

Συμπέρασμα: όπως φαίνεται, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία, οι αμερικανικές εκλογές θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον! Και ασχέτως της τύχης που θα έχει ο Τράμπ, μόνο και μόνο που βρέθηκε -στην καρδιά του κτήνους- ένας υποψήφιος με μεγάλη δημοτικότητα να διακηρύττει αυτά που ακούν οι νεοταξίτες και τους σηκώνεται η τρίχα, είναι θετικό. Και μπορεί το μέλλον να μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις από κει που δεν περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών