Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ… Ο ΜΠΕΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να δούμε, θα τα καταφέρει ο Μπέος ενάντια στο παρακράτος;

Είναι γνωστό σε όλους, ότι στην πόλη του Βόλου υπάρχει φωλιά φαρμακερών παρακρατικών φιδιών, που δουλεύει «με το κομμάτι» για τις κρατικές υπηρεσίες (ο μισθός να πέφτει…), κάνοντας πολύ συχνά την πόλη άνω-κάτω. 
 
Αλλά, μια του παρακρατικού, δυο του παρακρατικού, τρεις και η κακή του μέρα! Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτοί οι ελεεινοί επίστρατοι του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους της δυστυχίας των Ελλήνων, βρήκαν το… μάστορά τους! Πρόκειται για τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος προανήγγειλε...
ότι στις 18 του μηνός που έχει προαναγγελθεί πορεία, θα παρευρίσκεται ο ίδιος, οι δημοτικοί του σύμβουλοι και αγανακτισμένοι με τη δράση των παρακρατικών υποκειμένων πολίτες, που –ελλείψει κανονικής αστυνομίας- θα αστυνομεύουν οι ίδιοι την πορεία και θα πατήσουν όποιο σιχαμένο παρακρατικό σκουλήκι τολμήσει να δημιουργήσει επεισόδια στην πόλη. Ιδού οι δηλώσεις του Μπέου: «Δεν θα διανοηθούν ξανά να κάνουν επεισόδια. Εμείς θα αστυνομεύσουμε την πορεία. Εμείς δέρνουμε, δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία. Από το δικό μου το χαστούκι φεύγει και το κράνος μαζί. Θα προστατεύσουμε την πόλη οι δημοτικοί σύμβουλοι και 300 πολίτες. Βγαίνουν στο δρόμο οι υποκριτές και δημοκράτες του κώλου και κάνουν πορεία με κουκουλοφόρους. Μη διανοηθούν ξανά να πειράξουν την πόλη θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Η αστυνομία δεν συλλαμβάνει ταραχοποιούς, αλλά στην πορεία στις 18 θα είμαστε εκεί. Μόλις εκτραπούνε θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα υπερισχύσουνε οι λίγοι των πολλών. Θα δείτε τι θα γίνει. Ο Βόλος γι’ αυτούς τελείωσε . Αφού ένα κράτος δεν θέλει να δώσει τέλος στην ανομία 50 τραμπούκων θα δώσουν οι πολίτες. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν. Εμείς χωρίς κράνη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα δούμε αν εμείς είμαστε αστυνομία και αν εμείς μπορούμε ν τους σταματήσουμε. Φωνή λαού οργή θεού, τελείωσε η ασυλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών