Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

ΝεοΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: "Καταργήστε την πρωινή προσευχή..."


Κατάργηση της πρωινής προσευχής ζητά η συριζαίικη... νεολέρα

Μετά την ενασχόλησή της με τα ναρκοφεστιβάλ και τις προτάσεις της για την απελευθέρωση της χρήσης ναρκωτικών, η νεολαία της «πρώτης φοράς αριστερά» αποφάσισε να καταθέσει και τις προτάσεις της για την εκπαίδευση.
Εκεί τιμώντας τη μαρξιστική αθεϊστική προέλευσή τους, οι συριζαίοι ζητούν την κατάργηση της πρωινής προσευχής και τη μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία, στοχεύοντας ευθέως στην ρίζα των παραδόσεων των Ελλήνων και φυσικά στη σταδιακή αποδόμησή τους. Το σύμφωνο συμβίωσης, με την άμεση συνέπειά του, της αναγραφής στα μαθητολόγια των ονομάτων πατρός και μητρός, ως γονέας Α και γονέας Β, καθώς και η αναμενόμενη πρόταση της απαγόρευσης του εκκλησιασμού και της έπαρσης της Σημαίας, εντάσσονται φυσικά στην ίδια δέσμη μέτρων της παγκοσμιοποιημένης πολυπολιτισμικότητας, η οποία και αποτελεί την....
απόλυτη φαντασίωση κάθε ανθέλληνα.
Προφανώς θεωρούμε μάταια την όποια παράθεση λογικών, ιστορικών ή ιδεολογικών επιχειρημάτων, διότι αφενός μεν δεν διαθέτουν τις προϋποθέσεις να τα κατανοήσουν, αφετέρου δε είναι τέτοιο το μίσος τους απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό και τόσο απόλυτη η προσήλωσή τους στους σκοπούς τους, που απλά δεν έχει νόημα. Εξάλλου όπως έχεουν αποδείξει πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν, "δημοκρατικό διάλογο" μπορούν να κάνουν μόνο αν συμφωνείς μαζί τους.
Αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί και η χλιαρή αντίδραση της ορθόδοξης Εκκλησίας, που εκτός κάποιων ελαχίστων μεμονωμένων ιεραρχών, όχι μόνο δεν αντιδρά σε όλα τα παραπάνω, αλλά προσπαθεί να διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τους εισηγητές αναλόγων προτάσεων και η διαχείριση των τετελεσμένων θα είναι αν μη τι άλλο επώδυνη  για την ίδια.
Απέναντι σε αυτή τη γενικευμένη επίθεση της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, στέκεται μόνη η Χρυσή Αυγή, να υπερασπίζεται τις νέες Θερμοπύλες του Ελληνισμού. Ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο είναι έτοιμο να συνδιαλλαγεί και να υποκύψει, παρά τις κατά καιρούς δήθεν πατριωτικές κορώνες του, εξαργυρώνοντας το μέλλον του Έθνους με την πρόσκαιρη πολιτική του επιβίωση. 
Από τη μεριά μας ως Έλληνες Εθνικιστές Εκπαιδευτικοί δεν έχουμε παρά να τους διαμηνύσουμε πως, ό,τι και να κάνουν, ο αγώνας μας για μια πραγματικά Ελληνική Παιδεία, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος, δεν πρόκειται να σταματήσει. Ας έχουν κατά νου ότι οι διώξεις, οι επιθέσεις και οι αποκλεισμοί, ως χαρακτηριστικά της «δημοκρατίας τους», δεν πρόκειται να μας σταματήσουν. Ο Αγώνας μας είναι Ιερός.
Μένιππος, Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών