Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 15, 2015

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην θερμότατη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Αττική

Το Σάββατο, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Ανατολική Αττική η απονομή των επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους της Ανατολικού τομέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,...
ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Επιτήδειος, βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικού Τομέα Αττικής Ευγενία Χρήστου, ο Νικόλαος Λεμοντζής, εκλεκτά στελέχη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος. Το παρόν επίσης έδωσε ο Ευρωβουλευτής του ιταλικού κινήματος «Λέγκα του Βορρά», Τζιανλούκα Μπονάνο. Παρευρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος που στηρίζει έμπρακτα τον Αγώνα του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή.



Πρώτος το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Γιώργος Παπαγεωργίου και μέλος της κεντρικής επιτροπής όπου καλωσόρισε τους καλεσμένους και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους, στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν οι Συναγωνιστές Γεώργιος Γερμενής, Χρήστος Παππάς και Γεώργιος Επιτήδειος οι οποίοι τόνισαν τη σημασία του Αγώνα και αναφέρθηκαν στις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό. Καθώς και Ιταλός ευρωβουλευτής οποίος δήλωσε την συμπαράσταση του στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.











Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Αρχηγός του Κινήματός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, του οποίου η παρουσία, μας πείσμωσε και μας έδωσε απέραντη δύναμη και πυγμή για την συνέχιση του όμορφου και ανιδιοτελή Αγώνα μας. Ο Αρχηγός, συνεχάρη κάθε απλό Έλληνα που βοήθησε στο δύσκολο εκλογικό Αγώνα και με τον μεστό και άμεσο λόγο του σχολίασε τις τρέχουσες κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις.



Η εκδήλωση μας αυτή, ήταν πραγματικά μια συντροφική στιγμή που μόνο οι Χρυσαυγίτες ξέρουν να πραγματοποιούν!





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών