Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Σφαγή μεταξύ πακιστανών και αφγανών στους Ευζώνους: 1 νεκρός και 2 τραυματίες από τις συμπλοκές των λαθρομεταναστών


Σφαγή μεταξύ πακιστανών και αφγανών στους Ευζώνους: 1 νεκρός και 2 τραυματίες από τις συμπλοκές των λαθρομεταναστών

Αγριεύουν τα πράγματα στα σύνορα με τα Σκόπια, καθώς χθες διεξήχθη θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ «προσφύγων» που περίμεναν να περάσουν στην γείτονα χώρα. Πέντε Αφγανοί επιτέθηκαν σε τρεις Πακιστανούς στο αιματηρό επεισόδιο που έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα.
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, μεταξύ αλλοδαπών, στους Ευζώνους Κιλκίς, κοντά στο ομώνυμο τελωνείο της περιοχής.
Νεκρός είναι ένας Πακιστανός και τραυματίες δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος....
τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δεύτερος φέρει χτυπήματα στο χέρι.
Όπως κατέθεσε ο πακιστανός -εξεταζόμενους από αστυνομικούς- ως δράστες φέρονται πέντε Αφγανοί, που επιτέθηκαν στους Πακιστανούς για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι δράστες άρπαξαν από τον ίδιο 400 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.
Ο Πακιστανός κατέθεσε -εξάλλου- ότι έφθασε στην περιοχή, αναζητώντας τρόπο να φύγει από την Ελλάδα ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κεντρική Ευρώπη. Οι υπήκοοι του Πακιστάν, να σημειωθεί, ότι ανήκουν στις εθνικότητες στις οποίες απαγορεύεται η διέλευση από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-Σκοπίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, σε μικρή απόσταση από το τελωνείο των Ευζώνων. Η υπόθεση ερευνάται και οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών