Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Η Χρυσή Αυγή οδηγεί τους Αγώνες των αγροτών στη ΔΡΑΜΑ...Φωτορεπορτάζ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής των Αγώνων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων αγροτών, καθώς αναγνωρίζει τη μοναδικότητά τους και ότι αποτελούν τον βασικότερο πυλώνα δημουργίας του νέου Ελληνικού εθνικού κράτους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε παραγωγούς και σε μπλόκο των αγροτών στο νομό Δράμας. Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των παραγωγών όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τους. Επίσης, οι συναγωνιστές διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό με το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος και ....
εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός.





Στην συνέχεια, έδωσαν δυναμικό παρόν σε μπλόκο των αγροτών στο νομό Δράμας, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χειροκροτούσαν μόλις αντίκρισαν τους συναγωνιστές να τους πλησιάζουν κρατώντας Ψηλά τις Σημαίες και να λένε το σύνθημα Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη. Επιπλέον, διανεμήθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα, για τις οποίες συνομίλησε ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος με το συντονιστικό των αγροτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών