Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Κοπή πίτας της Ελληνικής Αυγής στον Άλιμο - Ν. Μιχαλολιάκος: Οι αγρότες δείχνουν τον δρόμο προς την αντίσταση ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη από Εθνικιστές αίθουσα, όπου έσφυζε από αγωνιστικό παλμό, έλαβε χώρα η κοπή της πίτας της περιφέρειας Αττικής, με παρόντες τους ευρωβουλευτές μας, βουλευτές του Κινήματος, τον Αλέξανδρο Γέροντα και την φυσική παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση...




 
 
 


Την εκδήλωση άνοιξε ο συναγωνιστής, περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή, Περικλής Μουλιανάκης, κάνοντας μια συνοπτική παρουσίαση του μεγάλου και επίπονου έργου που επιτελεί η Ελληνική Αυγή στην περιφέρεια Αττικής, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα πενιχρά μέσα, αντιπαλεύοντας την απομόνωση και τα ανθελληνικά μέτωπα που απεργάζονται τον αφελληνισμό και τον καταποντισμό του έθνους.

Μόνη πηγή έμπνευσής τους ο Αρχηγός μας, οι φυλακισθέντες συναγωνιστές μας και οι  Αθάνατοι Συναγωνιστές μας Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης!



Χαιρετισμό απήυθυνε ο ευρωβουλευτής μας Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, επισημαίνοντας τις δυσκολίες των δύο τελευταίων ετών και υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα συνεχιστεί εντονότατα.



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής ευρωβουλευτής μας Λάμπρος Φουντούλης, τονίζοντας ότι το 2015 ήταν χρόνος ανασύνταξης αλλά το 2016 μας καλωσόρισε εκ νέου ως τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις.



Τον λόγο πήρε ο ευρωβουλευτές μας Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ο οποίος ευχήθηκε στον Αρχηγό μας να έχει δύναμη για τους νέους αγώνες που έρχονται.



Τον λόγο πήρε ο βουλευτής μας συναγωνιστής Νίκος Κούζηλος σημειώνοντας ότι το 2016, αν και θα έχει μεγάλες δυσκολίες, θα είναι ένα έτος αγώνων με σκοπό να πέσει η χούντα του ΣΥΡΙΖΑ και ευχαρίστησε τον Αρχηγό μας για όσα έχει προσφέρει στην ιδέα το κίνημα και τον Ελληνικό Εθνικισμό.



Τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής και βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής ο οποίος ευχήθηκε νικηφόρους αγώνες εναντίον εκείνων που πολεμούν την πατρίδα και τη Χρυσή Αυγή. Επεσήμανε το μεγάλο επίτευγμα των στελεχών της περιφέρειας και ολοκλήρωσε τον δυναμικό του λόγο τονίζοντας ότι το τελευταίο προπύργιο του Ελληνισμού είναι η Χρυσή Αυγή.



Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η συναγωνίστρια και βουλευτής μας Ελένη Ζαρούλια, η οποία αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες για την συμπαράσταση με την οποία την περιέβαλαν κατά τη διάρκεια των επίπονων δοκιμασιών των τελευταίων ετών τόνισε ότι ο αγώνας για την αφύπνιση των Ελλήνων συνεχίζεται. «Η Χρυσή Αυγή ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους Έλληνες, ώστε ενωμένοι να πολεμήσουμε ενάντια στον αφανισμό του Έθνους και της Πατρίδας μας.»



Το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παπάς, ο οποίος έκανε αναδρομή των τελευταίων δύο ετών, αναφερόμενος στις διώξεις και τις συνθήκες φυλάκισης των συναγωνιστών του ιδίου και του Αρχηγού υπογραμμίζοντας πως ο Αρχηγός ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε Ηγέτης και στιβαρός καθοδηγητής του Κινήματος. Καθοδηγώντας με σοφία μέσα από τα κελιά της τιμής τους ελεύθερους συναγωνιστές, οδήγησε το κίνημα προς την νίκη σε βουλή, περιφέρειες, δήμους και ευρωβουλή. «Ο Αρχηγός είναι η Νίκη και η Νίκη είναι ο Αρχηγός».



Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής μας Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξήρε τον αγώνα και το έργο των ελεύθερων συναγωνιστών, που κάτω από την Δαμόκλεια σπάθη των Σαμαρικών παραδικαστικών, όργωσαν κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία, που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων σε όλη την επικράτεια καθώς και ευρωβουλευτών.

Αναφέρθηκε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής τις οποίες υπέκλεψε και οικειοποιήθηκε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ από τα αρχεία του Η/Υ του Αρχηγού όταν κατεσχέθη κατά τις διώξεις. Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνες που δύνανται να σώσουν το Έθνος και το λαό υπό μια Εθνικιστική Κυβέρνηση. Κλείνοντας τόνισε ότι όλοι εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε στο σωστό δρόμο. Ο πόλεμος συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!



Τον κύκλο των ομιλιών έκλισε ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τους ανιδιοτελείς συναγωνιστές και συναγωνίστριες τόνισε με πύρινο λόγο ότι το 2016 η Χρυσή Αυγή θα είναι η καθολική αντίσταση στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.
Αναφέρθηκε στις κρυφές έρευνες που διενεργεί η δυτική υπερδύναμη για διάφορα εθνικιστικά κινήματα ανά την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και τη Χρυσή Αυγή! Ανέλυσε με ακλόνητα στοιχεία τον ρόλο και τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάρτηση με την αξιωματική αντιπολίτευση και όλο το πολιτικό σύστημα για το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας χωρίς καμία αναθεώρηση και διαπραγμάτευση, όπως πρόσφατα έγινε με το λιμάνι του Πειραιά, όπως ετοιμάζονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, προκειμένου να ικανοποιήσει τους εγχώριους και ξένους νταβατζήδες.

Αναφέρθηκε εκτενέστατα στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τη στάση των δήθεν αγωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που όλες οι ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους. Ανέλυσε το ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ στο πολιτικό σκηνικό και στα Εθνικά θέματα όπως αυτό της Κύπρου, ενόψει μάλιστα της προγραμματισμένης επίσκεψής του στη μεγαλόνησο και της επικείμενης στήριξης των προδοτικών συμφωνιών του Αναστασιάδη.

Κλείνοντας ο Αρχηγός μας έδωσε το στίγμα: Ο αγώνας μας είναι αγώνας Εθνικός, είναι αυτός της Χρυσής Αυγής. Θα πορευτούμε από τον λαό προς τον λαό. Οι αγρότες δείχνουν το δρόμο προς την αντίσταση!

Ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας

 



Ακολουθούν οι ομιλίες από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών