Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ 16ΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ: «ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

bibi

Το όνομα της είναι Bibi Wilhelm και ήταν μια φυσιολογική Γερμανίδα έφηβη που το Facebook και το Youtube την απέκλεισαν επειδή τόλμησε με ειλικρίνεια, αλλά και φόβο να μιλήσει για το πώς η ζωή της έχει αλλάξει από τότε που η Μέρκελ επέτρεψε στους μουσουλμάνους «πρόσφυγες» να κατακλύσουν τη Γερμανία. Καθώς αφηγείται τις εμπειρίες της, λέει ότι η ίδια και οι φίλες της φοβούνται για τη ζωή τους και παρακαλεί  τους Γερμανούς άνδρες να σηκωθούν και να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους από αυτούς τους εισβολείς.
Το κανάλι της στο Facebook έκλεισε σε 24ης ώρες με την κατηγορία της....
«διασποράς μίσους» μιας και το Facebook και η νέα υπεύθυνος λογοκρισίας της Γερμανικής κυβέρνησης η Ανέτε Καχάνε (κατά τύχη τόσο αυτή όσο και ο ιδιοκτήτης του Facebook είναι κοινής καταγωγής!) βετεράνος της εγκληματικής Στάζι!
Η πρώην Κομσομόλα Άνγκελα-Φατίμα Μέρκελ που την τοποθέτησαν επικεφαλής των «δεξιών» Χριστιανοδημοκρατών έβαλε μια πρώην συντρόφισσα της από τα εγκληματικά χρόνια που καταδυνάστευαν τους Ανατολικογερμανούς για να συνεχίσουν να καταδυναστεύουν ολόκληρο το Γερμανικό έθνος!
ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ» ΛΑΟ (δεν είναι λαός τους γιατί είναι Σιωνιστές και διεθνιστές προδότες) ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΗ….ΕΛΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ;
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών