Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

Το Πέραμα συνεχίζει εθνικιστικά με τον τιτάνα Γιάννη Λαγό πανταχού παρών!


Εκατοντάδες εθνικιστές και εθνικίστριες κατέκλυσαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, όπου έλαβε χώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την παρουσία στελεχών του κινήματος και μετά από δύο χρόνια τον στυλοβάτη της περιφέρειας Πειραιά, βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...



 
 
 


Χαιρετισμό απηύθυνε ο συναγωνιστής, Πρόεδρος του Σωματείου Λ.Α.Σ.Ι.Τ.Α, Ευάγγελος Μπαρμπούρης, ο οποίος τόνισε, πως η Τ.Ο. Περάματος ενέχει την έννοια οχυρού της Χρυσής Αυγής που προασπίζεται το Έθνος και τον Ελληνικό λαό ενάντια στους ανθέλληνες Μπολσεβίκους που λυμαίνονται επί δεκαετίες την περιοχή και τις δραστηριότητες σε αυτήν.



Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής, Πρόεδρος του σωματείου Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, Χρήστος Κυριτσόπουλος, ο οποίος, εξήρε τις τιτάνιες μάχες και την αμέριστη στήριξη του Γιάννη Λαγού για την επιτυχή προσπάθεια ίδρυσης του σωματείου, επιφέροντας βαρύ πλήγμα στο τέρας του Μπολσεβικιστικού κατεστημένου στην πολύπαθη από τους αναρχοκομμουνιστές Ζώνη Περάματος.



Τον λόγο έλαβε ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  Αττικής, και Γραμματέας της Τ.Ο. Περάματος, Περικλής Μουλιανακης, εμφανώς συγκινημένος για την, μετά από δύο χρόνια απουσίας, παρουσία στην εκδήλωση του Γιάννη Λαγού.

Τόνισε πως ο νέος χρόνος μας βρήκε αξιοπρεπείς, υπερήφανους και έτοιμους για νέους αγώνες για ανεξάρτητη πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Κλείνοντας υπογράμμισε το χρέος όλων μας να θυμόμαστε σε κάθε μας βήμα τους Αθάνατους  συναγωνιστές μας που θυσιάστηκαν στον βωμό της Πίστης στην Πατρίδα, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.



Καλή αγωνιστική χρονιά ευχήθηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνας, τονίζοντας πως ότι και αν επιβουλεύεται το ανθελληνικό, πολιτικό κατεστημένο, εναντίον του Έθνους και του κινήματος, δεν θα περάσει. Τόνισε πως  ο δρόμος της Χρυσής Αυγής ήταν ανέκαθεν δύσκολος και πως δεν πρόκειται να πτοηθεί κανένας Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισσα τώρα που το Έθνος θνήσκει, επειδή «εμείς διαφέρουμε από τον όχλο, επειδή η τιμή μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Με μπροστάρη τον Αρχηγό μας το όνειρο της ιδέας είναι ζωντανό!»



Στην συνεχεία τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής, μέλος της κεντρικής Επιτροπής του κινήματος και Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιά, Σωτήρης Δεβελέκος, ο οποίος εξήρε το έργο και τα επιτεύγματα της  Τ.Ο. Περάματος ενάντια στο αναρχοκομμουνιστικό κατεστημένο της περιοχής, μετατρέποντας «τις κόκκινες γειτονιές, σε γαλανόλευκες». Επεσήμανε επίσης τον σημαντικό ρόλο του σωματείου «Άγιος Νικόλαος», το οποίο επέφερε σοβαρό πλήγμα στο στρατόπεδο της κόκκινης πανούκλας.



Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Περιφερειάρχης μας και βουλευτής μας στην ‘Β Πειραιά, Γιάννης Λαγός, υπό τις ενθουσιώδεις επευφημίες όλων των παρευρισκομένων. Με βαθιά συγκίνηση ανέτρεξε στην εποχή που η Χρυσή Αυγή απαρτιζόταν από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με «μεγάλη καρδιά», που φτάνοντας στο «σήμερα» μετά από τίμιους, επίπονους και αιματηρούς αγώνες, κατόρθωσαν να αφυπνίσουν το ελληνικό αίμα σε πολλές χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές και να τους συσπειρώσουν γύρω από το μόνο γνήσιο εθνικιστικό κίνημα που εγγυάται την σωτηρία της πατρίδας.

Έκανε ένα εκτεταμένο χρονικό των διώξεων, που επακολούθησαν της μεγάλης επιτυχίας του κινήματος  με τη πανηγυρική είσοδό του στο κοινοβούλιο, αφού προηγουμένως το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπάθησε με κάθε αθέμιτο μέσο να «εξαγοράσει» και στην συνέχεια να εκβιάσει την κοινοβουλευτική στάση του κινήματος, με απόλυτη αποτυχία. Αναφέρθηκε  στους στόχους και το πρόγραμμα του κινήματος σε όλους τους τομείς ανάπτυξης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά  στον πρωτογενή τομέα και καταδίκασε  την προδοτική στάση του συνταγματικού τόξου που είναι υπόδουλο σε εγχώριους  και ξένους νταβατζήδες.



Τόνισε πως το σαθρό πολιτικό σύστημα τρέμει την άνοδο του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος. Αναφέρθηκε στην ημερίδα που διοργανώθηκε για το εβραϊκό ολοκαύτωμα ενώ παράλληλα οι ίδιοι αποδομούν τα πραγματικά γεγονότα και την ιστορία μας και εξακολουθούν να υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Αιγαίο. Αναφέρθηκε στην λαθρομετανάστευση, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει με κανέναν τρόπο να γίνει κέντρο 400.000 λαθρομεταναστών στο Σχιστό.

Κλείνοντας τον χειμαρρώδη λόγο του ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός υπογράμμισε την σημασία της μεταλαμπάδευσης των ιδεών και θέσεων του κινήματος  σε όλους τους Έλληνες και παρότρυνε να παραδειγματιζόμαστε από τους συναγωνιστές μας που φυλακίστηκαν και δεν δείλιασαν, δεν αλλαξοπίστησαν, δεν έγιναν προδότες και κυρίως να είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τα πάντα για το χώμα που πότισαν με το Άγιο αίμα τους  οι Αθάνατοι συναγωνιστές μας  Γιώργος και Μάνος.

 
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών