Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

“Όποιος παραβιάζει το δικαίωμα της φιλοξενίας, χάνει το δικαίωμα να είναι φιλοξενούμενος”


“Όποιος παραβιάζει το δικαίωμα της φιλοξενίας, χάνει το δικαίωμα να είναι φιλοξενούμενος”

Tα λόγια του τίτλου δεν ανήκουν σε κάποιον φασίστα, ναζιστή ή εθνικιστή. Τα είπε η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος «die Linke» κα. Βάγκενκνεχτ σε δηλώσεις της σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις των λαθρομεταναστών στην χώρα της.
Συμπλήρωσε μάλιστα η Βάγκενκνεχτ ότι «η μεγάλη πλειοψηφία του γερμανικού λαού είναι της άποψης ότι άνθρωποι που ήρθαν στην χώρα αναζητώντας την προστασία μας θα πρέπει να σέβονται τους κανόνες αυτής της χώρας, αλλιώς θα πρέπει άμεσα να την εγκαταλείψουν». Κάνοντας κριτική στην πολιτική της Μέρκελ για το μεταναστευτικό η επικεφαλής της Αριστεράς χαρακτήρισε αυτή την πολιτική ως απολύτως αποτυχημένη και ανεύθυνη, τόσο στον κοινωνικό τομέα όσο και στον τομέα ασφάλειας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Γερμανία θα έρθουν τα πάνω κάτω αν συνεχιστεί αυτή η.....
πολιτική και οι αφίξεις των μεταναστών. Όποιος το αρνείται αυτό δεν είναι σώφρων».
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδελφό κόμμα του die Linke. Η διαφορά τους προφανώς είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ εκτός από καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, εκτός από παθολογικές ιδεοληψίες, εκτός από πολιτικές λοβιτούρες και προδοτική εθνική συμπεριφορά δεν έχουν μάθει τίποτε άλλο, με αποτέλεσμα να διαλύουν τον κοινωνικό και βιολογικό ιστό της χώρας και οι ξένοι να τους έχουν καταλάβει και να κάνουν ότι θέλουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα με παραστάτες τα κόμματα του συνταγματικού τόξου στον εθνικό αφανισμό.
Τουλάχιστον το 15% του πληθυσμού της Ελλάδας αυτή την στιγμή είναι μουσουλμάνοι διαφόρων αιρέσεων, κυρίως σουνίτες, κάτω των 30 ετών. Οι επιστήμονες δημογράφοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχει τόση σημασία το ποσοστό, αν και ήδη είναι μεγάλο, αλλά η δυναμική αυτού του ποσοστού. Κάθε 10 χρόνια διπλασιάζεται το ποσοστό του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ευρώπη των 500 εκατ., η οποία έχει συνολικά 55 εκατ. μουσουλμάνους. Αυτό σημαίνει ότι το 2025 οι μουσουλμάνοι στην χώρα μας θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού, αφού οι γεννήσεις των Ελλήνων είναι στάσιμες η καθοδικές.
Το 2035 ο μισός και άνω πληθυσμός της πατρίδας μας θα είναι μουσουλμάνοι, δηλαδή τα εγγόνια μας θα πηγαίνουν σε σχολεία όπου τα περισσότερα παιδιά θα είναι μουσουλμάνοι, τα κορίτσια θα φορούν την μαντίλα και όλοι αυτοί θα ανήκουν σε μια τελείως διαφορετική κουλτούρα από τα ελληνόπουλα. Στο ήμισυ του αιώνα η Ελλάδα θα είναι μια μουσουλμανική χώρα και στην θέση των εκκλησιών και των αρχαίων μνημείων θα έχουν ανεγερθεί τζαμιά με επιγραφές «Αλλαχού Ακμπάρ», η δε ελληνική γλώσσα θα είναι μειονοτική.
Με τις υγείες σας όσοι εξακολουθείτε να εμπιστεύεστε τα κόμματα της Αριστεράς και του συνταγματικού τόξου.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών