Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016

20.000 πρόστιμο στο MEGA για σκόπιμη παραπλάνηση τηλεθεατών και ποδηγέτηση ψηφοφόρων....Που να έρθουν και τα πρόστιμα για τις συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής!



Το έργο των συστημικών και διαπλεκόμενων δημοσιογράφων που σκοπίμως παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά με την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ για το Mega.
Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση παραπλανητικής φωτογραφίας την περίοδο που ξεκίνησαν τα capital controls.
Συγκεκριμένα στην απόφαση Αριθ. 301/17.9.2015 του ΕΣΡ αναφέρεται: «Το ΕΣΡ έγινε αποδέκτης πολλών καταγγελιών σχετικά με τη μετάδοση, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της 29ης.6.2015 του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL, που ανήκει στην....
εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., φωτογραφίας εικονίζουσας μια ηλικιωμένη γυναίκα να προστατεύει με το σώμα της ένα άλλο πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά από μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών. Σύμφωνα με τον σταθμό, η φωτογραφία είχε ληφθεί «από τράπεζα χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας», ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες πρόκειται για φωτογραφία από τη Ν. Αφρική. Η φωτογραφία μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με θέμα τα κρούσματα επιθέσεων μετά από αναλήψεις μετρητών και τα μέτρα της ΕΛ. ΑΣ. για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χρονική περίοδο μεταδόσεως του ρεπορτάζ είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στη λειτουργία των τραπεζών λόγω της διακοπής λειτουργίας τους.»
Η εν λόγω πρακτική της ναυαρχίδας των νταβατζήδων και συστηματικών συκοφαντών της Χρυσής Αυγής είναι ενδεικτική για το πώς αντιλαμβάνονται την έγκυρη ενημέρωση στο "μεγάλο κανάλι". Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ακόμα αναμένουμε από το ΕΣΡ να επιβάλλει ανάλογες ποινές για την πλήρη φίμωση του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα ή ακόμα και την σκόπιμη κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.
Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός, όπως και το σύνολο των καναλιών, σκοπίμως αποκρύπτουν και αποσιωπούν οιαδήποτε δραστηριότητα εντός ή εκτός βουλής ή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.
Η οποιαδήποτε αναφορά στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας γίνεται με συκοφαντική διάθεση ή ακόμα και με παραπληροφόρηση, όπως πρόσφατα στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο που η Τρέμη έλεγε χαρακτηριστικά: "Ναι, εδώ βλέπουμε τον δράστη της επίθεσης να βγαίνει από το "μπλοκ της Χρυσής Αυγής"!
Διαβάστε επίσης: Διασυρμός για τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ: Καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο
Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Φιλιππινέζος από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών