Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016

Έτοιμο το κόμμα των...ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-Λεβέντη...Το αποκάλυψε ο Γρηγοράκος - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζοντας τη σημερινή ειδησεογραφία έπεσα πάνω σε δηλώσεις διάφορων στελεχών σχετικά με την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στον προεδρικό θώκο της ΝΔ και τις επόμενες κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο Λ. Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, και ένα από τα εναπομείναντα βασικά στελέχή του, δήλωσε ενώπιον των ΜΜΕ ότι η εκλογή Κ. Μητσοτάκη μπορεί να επιφέρει...εξελίξεις στο "δημοκρατικό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο", αναφέροντας ότι παρουσιάζεται η ευκαιρία να συνομιλήσει επί τους ουσίας η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και ο Λεβέντης για...κοινή συμπόρευση σε πολιτικά φλέγοντα ζητήματα!

Ο Γρηγοράκος αποκάλυψε δε ότι....
αν δεν αποδώσουν καρπούς τα παραπάνω τότε είναι πιθανό ένα μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΠΑΣΟΚ - μαζί με ορισμένους από το ΠΟΤΑΜΙ - να κατευθυνθούν #metonKyriako καθώς...απελευθερώθηκαν με την εκλογή του στην Προεδρί της ΝΔ και μπορούν να διατρανώσουν τα αισθήματά τους για το φιλελεύθερο σύστημα διακυβέρνησης.


Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Λ.Γρηγοράκος υπονόησε σαφώς ότι ετοιμάζεται το κόμμα των....κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-Λεβέντης) με τις ευλογίες της Οικογένειας Μητσοτάκη ώστε να αντιμετωπιστούν οι ακραίες φωνές της πολιτικής.
Ποιές είναι αυτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή!

Οι Νεοδημοκράτες που ψήφισαν Κυριάκο και θα πάρουν....Λεβέντη και Φώφη πώς να αισθάνονται άραγε;!

Υ.Γ
Το γεγονός ότι ο άλλοτε γραφικός, γελοίος Λεβέντης γίνεται ισότιμος συνομιλητής με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ τι σας λέει για το "ποιόν" των τελευταίων..;!

Υ.Γ.2
Πάλι μόνη κερδισμένη από τις εξελίξεις θα είναι η Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών