Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ: Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ!

Tsipras-Lenin
Γράφει ο Αντίοχος

Άνεμος… νεοφιλελευθερισμού πνέει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα! Και δεν είναι μόνο η νίκη του Κούλη Μητσοτάκη στις εσωκομματικές της νουδούλας, καθότι ο… άνεμος βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, πρώην γραμματέας του Συνασπισμού και «μάνατζερ» (oh, yes!), ζητά με συνέντευξή του στα «Νέα» από την αριστερά «να απελευθερώσει την κοινωνία από τον κρατισμό».
Πως θα γίνει αυτό; Με την «επανασυσπείρωση όλου αυτού του κόσμου της Αριστεράς που σήμερα δεν βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει επιφυλάξεις και κριτική διάθεση».
Τι εννοεί ο… ποιητής; Πως αν η....
συγκυβέρνηση «τολμήσει να εφαρμόσει ένα σχέδιο μεταρρυθμιστικών τομών, τότε αυτός ο κόσμος θα συνταχθεί ξανά και εάν γίνει αυτό το πρώτο βήμα, τότε οι όροι συζήτησης τόσο με Το Ποτάμι όσο και με το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξουν».
Και πως εννοεί τις «μεταρρυθμίσεις»; Με τις ιδιωτικοποιήσεις να «διαδραματίζουν κομβικό ρόλο», καθώς σύμφωνα με τον νεοφιλελεύθερο σύντροφο «ένα κύμα αποκρατικοποιήσεων σαρώνει τον πλανήτη και άρα δεν πρόκειται για φαινόμενο που έχει να κάνει μόνο με αδύναμες οικονομίες ή όσες βρίσκονται σε Μνημόνια».
(ΥΓ) 1: Μ’ αυτόν τον… άνεμο του νεοφιλελευθερισμού, λέτε να… πουντιάσουμε;
(ΥΓ) 2: Σημαντική παρατήρηση: ο νεοφιλελεύθερος σύντροφος Πιτσιόρλας που τα λέει αυτά, δεν είναι ένα απλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου). Δηλαδή, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, για να μη μείνει τίποτα απούλητο!
(ΥΓ) 3: Και σε κάποιες… κάργιες της αριστεράς και της… προόδου (Λαφαζαναίους και ΣΙΑ) που θα βγούνε να πούνε ότι οι θέσεις του σ. Πιτσιόρλα «δεν είναι αριστερές» και κουραφέξαλα, θα τους θυμίσω αυτό που είχε πει το ίνδαλμά τους ο Λένιν (σύμφωνα με τον μπολσεβίκο Βικτόρ Σερζ, στο βιβλίο του «Αναμνήσεις ενός Επαναστάτη»), μόλις επέβαλλε την ΝΕΠ (Νέα Οικονομική Πολιτική), που θεωρήθηκε «επιστροφή στον καπιταλισμό», το 1921: «Θα πουλάμε τα πάντα, εκτός από εικόνες και βότκα». Αυτά και… σκασμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών