Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016

ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΙΧΑΝΕ… ΚΑΨΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΕ «ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com278399prosfygopoula_593_382_s.jpg

Ένα τρίχρονο αγοράκι πλήρωσε τις… κάψες που είχαν… θερμόαιμα «προσφυγάκια» σε κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στην πόλη Στράβεντζερ της Νορβηγίας!

Στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενούνται 781 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι και η νορβηγική αστυνομία ψάχνει μεταξύ αυτών τους ενόχους – που είναι περισσότεροι του ενός!

«Ερευνούμε την υπόθεση σαν....
το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί, μιλάμε για το βιασμό ενός παιδιού. Δεν έχουμε βρει ακόμα υπόπτους» δήλωσε σχετικά ο αστυνομικός διευθυντής Bjorn Kare Dahl.
Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την εθνικότητα του παιδιού, αλλά ένα τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι ζούσε στο κέντρο με την οικογένειά του. Μετά την ομαδική κακοποίησή του, το παιδάκι μεταφέρθηκε στην παιδιατρική πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Να τους χαίρονται τους ανώμαλους βιαστές-παιδεραστές οι ανά τον κόσμο «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»! Και να μην παραλείψουν βεβαίως να τους γνωρίσουν τα παιδιά τους!

1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών