Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε αρχηγός της νουδούλας ο γιός του… Δράκουλα των Χανίων και πάσης Ελλάδος, είπαμε πως πράγματι θα κάνει «σκληρή αντιπολίτευση» στους Τσιπροκαμμένους, αλλά υπό την έννοια ότι θα είναι ο μοχλός πίεσης για να εφαρμοστεί ταχύτερα και στην πιο αντιλαϊκή του εκδοχή το νέο αριστερό Μνημόνιο.

Στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού των μεγαλοεργολάβων, μας επιβεβαίωσε και ο καλός γνώστης –εκ των έσω- του πολιτικού παρασκηνίου, ο… Ντερμπεντέρης- Πρετεντέρης. Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα παζάρια της συγκυβέρνησης με τους Ευρωπαίους για το ασφαλιστικό, το φερέφωνο αυτό της διαπλοκής είπε με φανερή χαιρεκακία τις εξής αλήθειες:...
«Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης επιβαρύνεται από ένα πρόσθετο γεγονός. Την εκλογή Μητσοτάκη στην ΝΔ. Γιατί οι δανειστές που αισθάνονται πια ότι υπάρχει και μια αντιπολίτευση ευρωπαϊκή στην Ελλάδα, μ’ έναν άνθρωπο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθεί να κάνει αυτά που χρειάζεται να κάνει, δεν έχουνε καμιά διάθεση να συμβιβαστούν με την κυβέρνηση, που όπως μέχρι τώρα λέγανε είναι η λύση που έχουμε στην Ελλάδα, δεν έχουμε άλλη…».

Συμπέρασμα: ο Κούλης είναι η… εναλλακτική λύση των «δανειστών» (διάβαζε «διεθνών τοκογλύφων»), για ακόμα… σκληρότερο Μνημόνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών