Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2016

Οι Εβραίοι στηρίζουν φανατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη....και τον αποκαλούν "άνθρωπό τους".


Βρήκαν τον άνθρωπό τους: Οι Εβραίοι της Ελλάδος στηρίζουν φανατικά Κυριάκο Μητσοτάκη!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: «Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»
 

Αδαμάντιος Κοραής

Τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον βίωσαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας στην αντεθνική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ουδείς λοιπόν δύναται να αμφιβάλλει για τις σκληρά μνημονιακές προθέσεις του, παρά το γεγονός ότι τα μέσα εξαπάτησης -για ευνόητους λόγους- ομιλούν και γράφουν για «την ελπίδα και τις μεγάλες προσδοκίες που γεννιούνται από την ανάδειξή του» στην ηγεσία της ψευτοδεξιάς.
Εκείνοι οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να τρέφουν ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι οι τοκογλύφοι του Βερολίνου και της Νέας Υόρκης και φυσικά οι Εβραίοι της Ελλάδος, οι οποίοι δημοσίως χαρακτηρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη (και κατ' επέκταση τον Κυριάκο), υπερασπιστή των συμφερόντων του Ισραήλ!

Δίχως σχόλια, παραθέτουμε άρθρο του Αριέλ Λεκαδίτη, μεταπτυχιακού φοιτητή στο Τμήμα Ολοκαυτώματος του Πανεπιστημίου της Χάιφα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο καθεστωτικό Βήμα:

«Η εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντική τη....
συγκριμένη χρονική περίοδο. Η χώρα μας βρίσκεται σε δραματική κατάσταση ύστερα από λανθασμένες επιλογές του λαού της λόγω των λαϊκίστικων χειρισμών της κυβέρνησης του Σύριζα προκειμένου να υφαρπάξουν την εξουσία. Η μεγάλη δεξιά παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή έχει πλέον έναν αρχηγό που κάνεις δεν θα περίμενε ότι θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος. Δεν είναι λίγοι που βρίσκαν πάρα πολλά θετικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά μόνο και μόνο το επίθετο του αποτελούσε ένα εμπόδιο στο στίβο της διαδοχής. Μέσα στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας και με πολύ κόσμο απογοητευμένο φάνταζε πολύ δύσκολο ίσως και στον πιο αισιόδοξο οπαδό και ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας η νίκη στις εσωκομματικές εκλογές. Όμως τελικά ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας μέσα στην οικονομική κρίση ανακάλυψε πως η ικανότητα να επιλέγει το σωστό δεν βρίσκεται σε κρίση.
Ο νέος πρόεδρος έχει πάρα πολύ δουλειά μπροστά του. Έχει δυο ανοιχτά μέτωπα στα οποία καλείται να δώσει απαντήσεις και λύσεις. Πρώτο και βασικό η ιδεολογική αναγέννηση της δεξιάς παράταξης. Πάρα πολύ άνθρωποι εδώ και τόσα χρόνια ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία και αν τους ρωτούσες γιατί ψηφίζεις αυτό το κόμμα οι περισσότεροι θα σου έλεγαν δικαιολογίες ή και απαντήσεις που στην ουσία δεν θα έπειθαν κανέναν ούτε καν τον ίδιο τους τον εαυτό. Άρα λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να δώσει ιδεολογικό όραμα στους ψηφοφόρους του κόμματος του και να τους δώσει να καταλάβουν ότι όπως αυτός διεκδίκησε και κατάφερε και πήρε την εξουσία του κόμματος παρόλο που προερχόταν από πολιτικό τζάκι, έτσι και η βάση του κόμματος θα πρέπει να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την κληρονομική ψήφο και τις πολίτικες οικογενειακές παραδόσεις που πρόσταζαν να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία χωρίς να ξέρουν το γιατί. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία όχι από συναίσθημα αλλά από καθήκον στην πατρίδα.
Δεύτερο μέτωπο είναι η αντιμετώπιση της πλέον επικίνδυνης κυβέρνησης του κ. Τσίπρα η οποία αποδεικνύεται κάθε μέρα κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών των Ελλήνων και έχει ισοπεδώσει τα πάντα σε όλους τους τομείς. Το άρθρο μου αυτό γράφεται γιατί αισθάνομαι ευγνώμον σαν Εβραίος της Ελλάδος προς την οικογένεια Μητσοτάκη που το 1991 αναγνώρισε το Κράτος του Ισραήλ και έβαλε τα θεμέλια για να φτάσει η Ελληνό-Ισραηλινή φιλία εκεί που βρίσκεται σήμερα. Όταν ο χώρος του κέντρου και του ΠΑΣΟΚ πριόνιζαν αυτή τη φιλία και όταν η Ελλάδα του Ανδρέα Παπανδρέου είχε γίνει άσυλο τρομοκρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών