Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

"Μπουμπούκος" - Κυριάκος: Ένας έρωτας που δεν....κάτεληξε σε "σύμφωνο συμβίωσης"

Γράφει ο Αινείας

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου, για την ακρίβεια δεύτερου γύρου, εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, με εμφατικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να δηλώσει τη στήριξή του στον γιό του Μητσοτάκη, Κυριάκο, για το δεύτερο και μάλιστα χωρίς κανέναν αστερίσκο ως προς την ιδεολογία που εκφράζει ο Κυριάκο.

Όπως το συνηθίζει, έγινε άξιος πρεσβευτής του στα ΜΜΕ, φθάνοντας ακόμη και σε σημεία πλήρους...γραφικότητας, όταν π.χ. όταν τον ρώτησαν "στηρίζετε και ....
την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπερψηφίσει το "σύμφωνο συμβίωσης";" και με τον ίδιο να στρίβειν διά του αρραβώνος και να μη δίνει σαφή απάντηση.

Ο Κυριάκος από την άλλη φρόντιζε να "χαιδεύει" στοργικά τον Άδωνι σε συνεντεύξεις του σχετικά με τις "δεξιές πεποιθήσεις" του και να τον...δικαιολογεί ως "δεξιό που...παρεκλίνει".

Και ενώ όλα τα παραπάνω προδιέθεταν ότι θα έχουμε....γάμο τελικώς δεν καταλήξαμε ούτε και σε σύμφωνο συμβίωσης.
Οι δημοσκοπήσεις είναι αμείλικτες για τον Κυριάκο που από ότι φάινεται θα χάσει...πανηγυρικά κατά τις αυριανές εκλογές με 8 έως 14 μονάδες διαφορά. (Το πιθανότερο σενάριο για τους αναλυτές είναι το 53,5 έως 56 για Μεϊμαράκη και 44 έως 46,5 για τον Μητσοτάκη) Αυτό γνωστοποιήθηκε στον "μπομπούκο" που έσπευσε να...κρατήσει...αποστάσεις από τον άλλοτε "λατρεμένο" του και να δηλώσει ότι "Αν εκλεγεί ο Μεϊμαράκης είναι για εμένα...εντολή".

Φυσικά καμιά έκπληξη δεν προκαλεί η....ιδιοτελής σχέση μεταξύ δύο...νεοφιλέλευθερων, καθώς και βάση της ιδεολογίας τους στηρίζουν τα πάντα στη.... win-win situation. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να συνεχίσει με...έναν ηττημένο ο Άδωνις που δε θα έχει να του προσφέρει τίποτα, καθώς είναι βέβαιο ότι ο Κούλης μετά την αυριανή ημέρα ετοιμαζέται...για σουτ και δημιουργία δικού του κόμματος.

Και μην έχετε καμιά αυταπάτη. Ο Άδωνις δεν υπάρχει περίπτωση να τον ακολουθήσει, τώρα που "ελέγχει" και το 12% κόμματος "εξουσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών