Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Ο Βαλλιανάτος αποκάλυψε GAY βουλευτή του ΚΚΕ...Ποιός λέτε να είναι;!

Μπορεί το θέμα να φαντάζει ανούσιο και να βρίσκεται στη σφαίρα της παραπολιτικής, ωστόσο όταν αφορά ένα πρόσωπο που υποκριτικά βρυχάται στο Κοινοβούλιο, ως μέλος του ΚΚΕ (θου Κύριε...), για τις Αξίες της Θρησκείας, της Οικογένειας και της Ελλάδος που καταπατώνται με το...."σύμφωνο συμβίωσης", την ίδια στιγμή πού στην προσωπική της ζωή το....υπερασπίζεται, γεννάται μείζον θέμα.

Ο πιο "κραγμένος" (από τα ΜΜΕ) gay της Χώρας, Π. Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm προέβηκε σε μια σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με το βουλευτή του ΚΚΕ που ενώ καταψηφίζει νομοσχέδια που θεσμοθετούν τα δικαιώματα...της gay κοινότητας, ενώ έχει τις ίδιες....ιδιαίτερες προτιμήσεις και...δεν τις κρύβει!

Αποκάλυψε λοιπόν ότι η....
κ.Κανέλη στο παρελθόν, σε εκπομπή που παρουσίαζε,  «είχε πει ότι είναι λεσβία», και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο μαζί με «τους φασίστες λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες», χωρίς να έχει «ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά». 

Έβαλε λοιπόν και το "κερασάκι" στην τούρτα αναφέροντας ότι όχι μόνο η Κανέλα..."το ΚΑΝΕΛώνει το ριζόγαλο" αλλά γνωρίζει και όλη την..."αδελφή κοινότητα".



Υ.Γ.
Λέτε στα θεωρεία της Βουλής μαζί με το λοιπό "αδελφάτο" κατά την ημέρα της ψήφισης του επαίσχυντου νομοσχεδίου να ήταν και η/ο σύντροφος της...Κανέλη;!

Υ.Γ.2
Για αυτό άλλωστε τόσο συχνά η φράση "Η Κανέλλη φοράει παντελόνια..."

Υ.Γ.3
Ε, ρε και να ζούσε ο "Πατερούλης" γκούλαγκ που θα σε περίμενε...συντρόφισσα

Υ.Γ.4
Βαλλιανάτε ξεμπρόστιασέ τους όλους τώρα που πήρες φόρα...Μετά το Νικήτα, την Κανέλα ποιός...έχει σειρά;!

2 σχόλια:

  1. Εδώ έκανε την μεγάλη ζημιά ο Ηλίας με το χαστούκι που έριξε στον Λιανό Κανέλη. Ξύπνησε μέσα του την γυναίκα και για αυτό δεν θα του το συγχωρέσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα βρε παιδια σοβαρα τωρα δεν ξερατε οτι ειναι λεσβια η κανελω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών