Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Το NewsIt, o Χίτλερ και...τα ένστικτα

Κατά τη διαδικτυακή επισκόπηση της ειδησιογραφίας τη χθεσινή ημέρα, πέφτουμε και στο site του Ν. Ευαγγελάτου NewsIt.
Περιμένουμε να δούμε πρώτη είδηση, το ασφαλιστικό, τις εκλογές της ΝΔ ή κάποιο συμβάν με τους...εταίρους μας! Αμ δε...

Πρώτη είδηση ο Χίτλερ και μια συνωμοσιολογική ιστορία που ανέφερε ότι ο πρώην Ηγέτης της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και διέφυγε στην Τενερίφη όπου εκεί χάθηκαν τα ίχνη του, με ενδιάμεσο σταθμό την....Ελλάδα (σύμφωνα με μαρτυρία οικοδόμου)!
Μάλιστα πηγή θεωρούνται τα αρχεία του FBI..

Δε θα μπούμε στον πειρασμό να....
ασχοληθούμε με το κατά πόσο είναι αληθής η είδηση και αν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά έχουμε ορισμένες απορίες:

- Αλήθεια τι σαγηνεύει τόσο τους "δημοκράτες" στην προσωπικότητα ενός Ηγέτη που πρέσβευε το μίσος και το ρατσισμό και σε κάθε ευκαιρία ασχολούνται μαζί του;!

- Γνωρίζετε ότι στα ντοκιμαντέρ του History Channel σύμφωνα με τις ώρες που προβάλλονται τις μεγαλύτερες τηλεθέασεις έχουν θέματα σχετιζόμενα με τον Hitler, τα SS, τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;!

- Μήπως όλα τα παραπάνω πηγάζουν από το.....φυσικό ένστικτο κάθε ανθρώπου να....ακολουθεί κάποιον και το πιο νωπό παράδειγμα Ηγεσίας είναι ο, κατά τα άλλα απεχθής, Χίτλερ;!

Υ.Γ.
Κάντε ένα, δύσκολο είναι η αλήθεια, test με τον εαυτό σας και δείτε ένα ντοκιμαντέρ, χωρίς σχολιασμό για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ή ένα αφιέρωμα - οποιοδήποτε - στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και το κράτος που δομήθηκε επί ημερών του Χίτλερ και δείτε τα....αποτελέσματα!!!

1 σχόλιο:

  1. ΕΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΥΡΗΧΘΕΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΤΟ Η ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΖΜΟ Η ΦΑΣΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών