Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Αργά για δάκρυα... Η μητέρα του 10χρονου αγοριού που βιάστηκε από "πρόσφυγα" τώρα λέει πώς μετάνιωσε που τους "καλωσόρισε"!! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάποιοι θα ευχηθούν "και στα δικά μας" αλλά είναι προτιμότερο για αγωνιστούμε για να μην υπάρχουν καθόλου "πρόσφυγες" στη Χώρα μας.

Η μητέρα του 10χρονου αγοριού που βιάστηκε από έναν Ιρακινό σε πισίνα στην Αυστρία, σε συνέντευξή της λέει ότι μετάνιωσε που προέτρεπε τα παιδιά της να είναι φιλόξενα με τους «πρόσφυγες» και χαρακτήρισε την επίθεση του δράστη ως «απλά τερατώδη».
Η μητέρα του αγοριού, η οποία έφτασε στην Αυστρία ως μετανάστης στη δεκαετία του '90 από τη Σερβία κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, είπε ότι είχε διδάξει και τα πέντε της παιδιά, να προσφέρουν την ίδια φιλοξενία στους «πρόσφυγες» που είχε λάβει και η ίδια. Μετά την επίθεση κατά  του γιου άλλαξε στάση και ζητάει να μπει ο δράστης στην φυλακή και στη συνέχεια να απελαθεί!
Ενώ όταν άκουσε την απολογία του ιρακινού ότι ήταν μια....
«σεξουαλική έκτακτη ανάγκη», αμέσως ευχήθηκε να είχε προειδοποιήσει το γιο της για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και να μην εμπιστεύεται τους ξένους.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η συνέντευξη στα τοπικά μέσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών