Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ – ΟΥΝ

tsipras-kim-480x360
Γράφει ο Νικογιάννης

Τα ορφανά του Τσαουσέσκου που μας κυβερνούν,  αποφάνθηκαν , ότι όσοι διαμαρτύρονται είναι φασίστες, τεμπέληδες , φοροφυγάδες και κυρίως, χρυσαυγίτες. Όχι – όχι,  δεν είναι αγρότες που βλέπουν  να αφανίζονται με την πολιτική τους  , δεν είναι άνθρωποι που ζουν από τον τουρισμό και βλέπουν ότι  με τα hot spots σε κάθε νησί θα  ψάχνουν τουρίστες με το κιάλι. Είναι εχθροί της «Δημοκρατίας» και τα φαινόμενα αυτά πρέπει να παταχθούν και οι «δράστες» να τιμωρηθούν  παραδειγματικά . 
Οι πρακτικές της κυβέρνησης  δεν διαφέρουν σε τίποτα από το....
ιδεολογικό τους ίνδαλμα, τον Τσαουσέσκου…  Κράτος (αστυνομία) και παρακράτος (Ανθρωπιστικές οργανώσεις – ΠΑΜΕ) εναντίον του λαού που διαμαρτύρεται .
Και επειδή ο Τσαουσέσκου και ξεπερασμένος είναι και μακαρίτης δεν αποκλείεται ο επόμενος μέντορας του Τσίπρα   να είναι ο Κιμ Γιονγκ – Ουν, ο  μόνος που απέμεινε στον ιδεολογικό του χώρο .
Αν όλο αυτό που βιώνουμε από την κυβέρνηση της Αριστεράς  το λες Δημοκρατία και κοινωνική μεταρρύθμιση, τότε ευτυχώς που δεν είμαστε δημοκράτες! Φτάνει  πια, πήξαμε στην Δημοκρατία!

1 σχόλιο:

  1. τουλαχιστον ο τρελλος της β.κορεας δεν ξεπουλα την πατριδα του ειναι μονο δυναστης στο λαο ,αντιθετα με το τσογλανο που ειναι και τυρρανος και προδοτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών