Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κόσμος φτύνει τους πολιτικούς και στρέφεται στη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι να είναι αλήθεια! Μη φοβηθείτε τις κινδυνολογίες του καθεστώτος, ακολουθήστε αυτούς που πρέπει.

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον Πάγκαλο (που δήλωσε προ ημερών στο ράδιο-Βήμα ότι στις επόμενες εκλογές «ο κόσμος ή θα κάτσει σπίτι του ή θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή), ένας ακόμα παράγων του συστήματος (και μάλιστα… υπερατλαντικός) μιλάει για επικείμενο θρίαμβο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!

Πρόκειται για τον –σιγουρότατα καλύτερα πληροφορημένο απ’ όλους, εκ των έσω- ανταποκριτή του mega στην Αμέρικα (εξ’ ου και το… παρατσούκλι “The Voice of America”) Μιχάλη Ιγνατίου, ο οποίος ολοκληρώνει ως εξής άρθρο του υπό τον τίτλο «Το σπίτι μας καίγεται», στην κυριακάτικη έκδοση της φυλλάδας του Big Boss Μπόμπολα:

«Οι πολιτικοί ηγέτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Η Ελλάδα απειλείται,...
το γνωρίζουν και τα νήπια, και αυτοί αναλώνο­νται στα μικρά και ασήμαντα, που ικανοποιούν τον όχλο, τους ψηφοφόρους-πελάτες. Δεν έχουν αντιληφθεί πως ο λαός τούς φτύνει, πως στις επόμενες εκλογές -αν η ψήφος διαμαρτυρίας δεν πάει στον Λεβέντη- θα καταλήξει στους ναζί της ΧΑ. Ανατριχιάζω με τη σκέψη. Ο μέγιστος φόβος μας, λοιπόν, μπορεί να πραγματοποιηθεί. Και θα είναι το τέλος της πατρίδας…».

Ιγνατίου και λοιποί… δημοκράταροι, να… ανατριχιάζετε διαρκώς, γιατί ο μέγιστος φόβος θα γίνει –επιτέλους- πραγματικότητα! Κι ότι κι αν κάνετε, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα, όπως και το ποτάμι που δε γυρίζει… πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών