Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΘΡΗΝΟΣ, ΟΔΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! – ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Ρεπορτάζ της Ιρανικής τηλεόρασης για την εξέλιξη της επίθεσης προς το Χαλέπι (την αρχαία Βέροια της Συρίας) και τις αλλεπάλληλες νίκες των τελευταίων μηνών.
Μετά από 5 οδυνηρά και μαύρα χρόνια η κατάρρευση των Αμερικανοκίνητων «μετριοπαθών» Τζιχαντιστών είναι πλέον ορατή και αυτός ο «κίνδυνος» έχει σημάνει συναγερμό στα επιτελεία της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας (με Αμερικανοσιωνιστικές εντολές φυσικά).
Την επίθεση διευθύνει ο θρυλικός στρατηγός του Συριακού στρατού και ήρωας του Ντέιρ Ελ Ζορ (Δούρα Ευρωπός), ο Ισάμ Ζαχρεντίν, όπως πάντα στη πρώτη γραμμή του πυρός.

Δείτε το βίντεο...



Από την αντίπερα όχθη, δεν μπορούν να κρύψουν την δυσαρέσκεια και την οργή τους οι Αμερικανοσιωνιστές με τις τελευταίες συντριπτικές ήττες των «μετριοπαθών» κανίβαλων ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ που χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν και προωθούν ως «νόμιμη κυβέρνηση».

Οι μαριονέτες των Σιωνιστών και προστατευόμενοι της Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας έχουν κομματιαστή από τους ανελέητους Ρωσικούς βομβαρδισμούς και την επίθεση των ανανεωμένων δυνάμεων του Συριακού στρατού και της Χεζμπολάχ, αμφότεροι εξοπλισμένοι και εκπαιδευμένοι εκ νέου από τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης (πολλά στελέχη των οποίων πολεμούν εθελοντικά στο πλευρό των Σύριων ομόθρησκων τους).
Φυσικά τα γελοία Αμερικανοσιωνιστικά ΜΜΕ (με την αγαστή συμπαράσταση του ξεφτιλισμένου και ουτιδανού ΟΗΕ) επικεντρώνονται στην «κτηνωδία» του «τρελού δικτάτορα» Μπασάρ Αλ Άσαντ με τέτοια βρομερή υποκρισία που αρρωσταίνει κάθε υγιή άνθρωπο!



ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ 300.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ!
ΑΙΔΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΑΙΔΩΣ!

Είθε να πάνε όλα καλά και η νίκη να στέψη τα όπλα του Συριακού στρατού και να επιστρέψει η ειρήνη και οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, να θάψουν τους νεκρούς τους και να ξαναχτίσουν τα ρημαγμένα σπίτια τους! Αμήν.


Οι ήρωες της Χεζμπολάχ προελαύνουν – Ανατριχιαστικές σκηνές μάχης

Τρομερές εικόνες από μάχες σε κατοικημένη περιοχή από τους μαχητές της Χεζμπολάχ.
Οι Λιβανέζοι μάχονται για την ελευθερία της Συρίας και διάφοροι κουραμπιέδες Σύριοι πάνε στη Γερμανία….

Αν και οι «πρόσφυγες» που περνάνε από την Ελλάδα είναι κατά 75% άνδρες μάχιμης ηλικίας μόνο το 15% από αυτούς είναι Σύριοι, αλλά και αυτοί είναι πάρα πολλοί!

«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΣ ΚΑΙΡΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΠΑΣΜΑ!” (ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών